Στη Super League 2 ο Ηρόδοτος

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού επικράτησε στην έδρα της με 2-0 της Ζακύνθου κι εξασφάλισε την άνοδο ακόμη κι αν ηττηθεί την τελευταία αγωνιστική. Η νίκη ήρθε εύκολα για την Κρητική ομάδα, η οποία σκόραρε από μία φορά σε κάθε ημίχρονο, είχε δοκάρια κι αρκετές ακόμη χαμένες ευκαιρίες.

Άξιο αναφοράς το ότι ο τεχνικός της Ζακύνθου, Νίκος Μαρίνος, διαμαρτυρήθηκε έντονα για την διαιτησία στο ημίχρονο της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Το “φιλμ” της αναμέτρησης στη Νέα Αλικαρνασσό:

9′ Ψιλοκρεμαστό σουτ του Δημήτρη Κοιλιάρα εντός περιοχής, μπλόκαρε χωρίς να αγχωθεί ο Πατσιογιώργος.

14′ ΔΟΚΑΡΙ. Ο Γαρεφαλάκης έφερε τη μπάλα στο αριστερό, σούταρε η μπάλα κόντραρε κι έφθασε στον Δημήτρη Κοιλιάρα, ο οποίος επιχείρησε σουτ με τη μπάλα να προσκρούει στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και να καταλήγει άουτ.

15′ Διαγώνιο, αλλά άστοχο, σουτ του Γαρεφαλάκη εντός περιοχής.

20′ Ο Μυλωνάς βρέθηκε σε θέση βολής στο δεύτερο δοκάρι έπειτα από πάσα του Δημήτρη Κοιλιάρα, έπιασε το πλασέ πάνω στην κίνηση, αλλά ο Πατσιογιώργος απομάκρυνε δύσκολα με τα πόδια.

29′ Ευκαιρία για την Ζάκυνθο να προηγηθεί απέκρουσε και έστειλε την μπάλα σε κόρνερ ο Γεωργίου.

31′ ΓΚΟΛ 1-0. Ο Μυλωνάς στο ύψος του πέναλτι έκανε το κοντρόλ και δεν δυσκολεύτηκε με δυνατό σουτ με το αριστερό να νικήσει τον Πατσιογιώργο ανοίγοντας το σκορ.

41′ Ο Μυλωνάς πέρασε κάθετη στον Γαρεφαλάκη, εκείνος γύρισε και πάλι στον Μυλωνά, αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε ελάχιστα άουτ.

45+2′ Έπειτα από λάθος της άμυνας του Ηροδότου ο Καψάκης επιχείρησε δυνατό σουτ, με τον Γεωργίου να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να απομακρύνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

48′ Επέλαση του Δημήτρη Κοιλιάρα από αριστερά, έκανε τη σέντρα, ο Γιώργος Μυλωνάς πήρε την κεφαλιά αλλά ο Φιλίας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

51′ Ο Γαρεφαλάκης βγήκε σε θέση βολής, έπειτα από πάσα του Μυλωνά, αλλά το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε εύκολα ο Φιλιάς.

52′ Φάουλ σε πολύ καλό σημείο για τους γηπεδούχους, εκτέλεσε ο Ντάνι Αργκιλέσι, με τη μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Φιλιάς.

59′ Η Κρητική ομάδα στην κόντρα, ο Γαρεφαλάκης επιχείρησε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Μυλωνάς κοντρόλαρε αλλά αστόχησε από πλεονεκτικότατη θέση.

67′ ΓΚΟΛ 2-0. Ο νεοεισελθών Αλέκος Ζαφείρης στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα σκοράρει με κοντινή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι διπλασιάζοντας τα τέρματα του Ηροδότου.

90+1′ ΔΟΚΑΡΙ. Δεύτερο δοκάρι στο παιχνίδι για τον Ηρόδοτο με τον Δασκαλάκη να σουτάρει από πλάγια με τη μπάλα στη συνέχεια να χτυπάει στη γραμμή.

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)
Βοηθοί: Νταβέλας (Μακεδονίας) – Κορωνάς (Πειραιά)
4ος διαιτητής: Κουκουράκης (Χανίων)
Παρατηρητής: Παπαδάκης (Λασιθίου)

Ηρόδοτος (Μανώλης Σκύβαλος): Γεωργίου, Χαρίτος, Γ. Κοιλιάρας (46′ λ.τρ. Καργιωτάκης), Κανδηλάκης, Λούσι, Γαρεφαλάκης (76′ Κασαπάκης), Δ. Κοιλιάρας, Μυλωνάς (66′ Ζαφείρης), Γκίνη, Κίσσας (76′ Δασκαλάκης), Αργκιλέσι.

Ζάκυνθος (Νίκος Μαρίνος): Πατσιογιώργος (37′ λ.τρ. Φιλιάς), Κολεύρης, Τζατζάνας, Κανγκάβα, Τραγούδας (45+2′ Παναγιωτόπουλος), Κάρδαρης, Καψάκης, Κονδύλης, Σαούλ, Στύλλα (63′ Γιοβάνης), Φερέιρα.

πηγή: athlitiko.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί