Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου ο Χ. Μαμουλάκης

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου πραγματοποίησε ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης συναντήθηκε με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου Πύραρχο Γιώργο Τσικαλά, την Αντιπύραρχο Ειρήνη Ιωάννου, τον Δ/τη του Α’ Π.Σ. Αντιπύραρχο Μιχάλη Σεληνιωτάκη, καθώς και με πυροσβέστες, ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την Υπηρεσία εν’ όψη και της νέας αντιπυρικής περιόδου και σε δήλωσή του ανέφερε: «Οι ικανότητες, η αυταπάρνηση και οι δυνατότητες του προσωπικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, είναι αποδεδειγμένες. Είναι οι ηρωίδες και οι ήρωες της καθημερινότητας. Υπάρχει όμως ανάγκη για ενίσχυση σε προσωπικό, μέσα και εξοπλισμό. Το ελάχιστο που οφείλει να πράξει η Πολιτεία, είναι να ενισχύσει αυτή την Υπηρεσία που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πολιτικής προστασίας».

Αμέσως μετά, ο Χάρης Μαμουλάκης ξεναγήθηκε στους χώρους της Π.Υ. Ηρακλείου όπου μεταξύ άλλων είδε και το πυροσβεστικό όχημα που παραχωρήθηκε από το Δήμο Ηρακλείου, την περίοδο που ήταν ο ίδιος Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Καθαριότητας. Ένα όχημα, που όπως αναφέρθηκε, λόγω του μικρού του όγκου και της ευελιξίας που το διακρίνει, έχει συμβάλει σημαντικά στην ενίσχυση του δύσκολου έργου των πυροσβεστών.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου ο Χ. Μαμουλάκης”

  1. ο φθόνος για τους τίμιους δεν ενοχλεί κανένα

    Επί τη ευκαιρία ένα σχόλιο: Όλοι οι “καλοί” άνθρωποι ενοχλήθηκαν σφόδρα για τον “κόμμα του μίσους” εναντίον Τσιτσιπά και κυρίως Σάκκαρη, λόγω της προσωπικής της σχέσης με γιο Μητσοτάκη. Ζήτησαν μάλιστα να παρέμβουν δικαστές και εισαγγελείς. Όταν όμως διέσυραν με χυδαιότητα τις χήρες και τις θυγατέρες των αξιωματικών της Πυροσβεστικής στο διαδίκτυο με σκοπό να τους κόψουν τις συντάξεις, εκεί κανείς ευαίσθητος δεν είπε κάτι και ούτε φυσικά κανείς εισαγγελέας ασχολήθηκε. Ακόμα φοβάμαι να αναφέρω ότι ήμουν κόρη πυροσβέστη, γιατί μια φορά το είπα σε ένα εργοδότη μου και είπε με μίσος “α, έπαιρνε και μεγάλη σύνταξη ο συγχωρεμένος, γι’ αυτό χρεοκόπησε η χώρα”!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί