Επικίνδυνες και απαράδεκτες δηλώσεις Βορίδη: Συνδέει το οργανωμένο έγκλημα με… τα Πανεπιστήμια!

Έναν επικίνδυνο και απαράδεκτο ισχυρισμό χρησιμοποίησε ο Μάκης Βορίδης για να δικαιολογήσει την είσοδο αστυνομικών στα Πανεπιστήμια με την ίδρυση ειδικού σώματος.

Ο υπουργός Εσωτερικών πρόσβαλε και συκοφάντησε φοιτητές και καθηγητές συνδέοντας ευθέως τα Πανεπιστήμια με το οργανωμένο έγκλημα και λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι αποτελούν άντρα όπου σχεδιάζονται και οργανώνονται οι εγκληματικές ενέργειες της μαφίας.

Ο Μάκης Βορίδης ξεστόμισε την προκλητικά άποψη στον ΑΝΤ1 και σε ερώτηση που του έγινε για τα πυρά που δέχεται η κυβέρνηση καθώς τη στιγμή που εμφανίζεται απούσα από την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος αυτό που την ενδιαφέρει είναι να μπουν αστυνομικοί στα Πανεπιστήμια.

Όπως ισχυρίστηκε, δεν πρέπει να υποτιμάται την κατάσταση στα Πανεπιστήμια και ούτε να υποτιμάμε «τη σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ του οργανωμένου εγκλήματος και ομάδων οι οποίες είναι συστηματικά παραβατικές και χρησιμοποιούν διάφορα κενά που υπάρχουν στο νόμο. Ένα από αυτά ήταν τα Πανεπιστήμια για να οργανώνουν τις εγκληματικές τους δραστηριότητες. Μην τα αποσυνδέουμε» είπε ο Μάκης Βορίδης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί