Μάκης Βορίδης: Παραδέχθηκε ότι τον παρακολουθούσαν με Predator

Στην παραδοχή ότι πράγματι είχε τεθεί υπό παρακολούθηση μέσω Predator προχώρησε ο Μάκης Βορίδης μετά τη σχετική δημοσιογραφική αποκάλυψη που έγινε χθες Κυριακή (26/11).

Ο υπουργός Επικρατείας, και αντ΄αυτού του Κυριάκου Μητσοτάκη, προσπάθησε σε συνέντευξή του  στον ΑΝΤ1 να υποβαθμίσει το γεγονός ότι τελούσε υπό παρακολούθηση και επέλεξε να επιτεθεί στον Στέφανο Κασσελάκη επιβεβαιώνοντας επί της ουσία ότι «ζαρώνει από φόβο».

Ο Μάκης Βορίδης αφού επιβεβαίωσε ότι ενημερώθηκε για την παρακολούθησή του από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, προσπάθησε να κάνει σόου σχολιάζοντας τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο οποίος με ανάρτησή του επεσήμανε ότι ο Μάκης Βορίδης όταν πρόκειται για το μείζον θέμα της παρακολούθησής του μέσω Predator «ο ατρόμητος υπουργός ζαρώνει από φόβο».

Ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε ότι «όταν είσαι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι καλό να έχεις μια αίσθηση των νομικών δεδομένων. Δεν περιμένω ο κ. Κασσελάκης να ξέρει καλά νομικά αλλά θα έχει κανένα άνθρωπο γύρω του που να του λέει καμιά κουβέντα».

Στη συνέχεια ο νομικός Μάκης Βορίδης προχώρησε σε άλματα λογικής προσπαθώντας να δικαιολογήσει τη σιωπή του για το γεγονός ότι είχε τεθεί υπό παρακολούθηση.
Παριστάνοντας τον ψύχραιμο υποστήριξε ότι εφόσον  δεν προσδιορίζεται ο αποστολέας του κακόβουλου λογισμικού «δεν ξέρεις ποιος έχει κάνει την αξιόποινη πράξη».

Παράλληλα, υποστήριξε  ότι έχουν γίνει όλες οι ενέργειες, η υπόθεση ερευνάται από την εισαγγελία. Στην ερώτηση γιατί δεν κατέθεσε μήνυση απάντησε ότι η μήνυση θα περιπλέξει τη δικογραφία. 

Με τις απαντήσεις του ο αντ΄αυτού του Κυριάκου Μητσοτάκη επιβεβαίωσε το του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ότι «ζαρώνει από φόβο».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί