Δ. Παπαγγελόπουλος: «Το σκάνδαλο της πολιτικής απάτης για να ξεπλύνουν το σκάνδαλο της Novartis είναι μεγαλύτερο»

«Αποκαλύφθηκε ένα πιο μεγάλο σκάνδαλο από τη Novartis, το σκάνδαλο της πολιτικής απάτης», δήλωσε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μετά τη δίωξη κατά του Ιωάννη Αγγελή.

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, μιλώντας στον Alpha 98,9 τόνισε ότι ο Ι. Αγγελής δεν έκανε παράβαση καθήκοντος τονίζοντας ότι αυτό που έκανε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου «είναι κατάχρηση εξουσίας. Είναι κακούργημα. Παρεμπόδισε τη δίωξη ενόχου».

Παράλληλα, ο Δ. Παπαγγελόπουλος επεσήμανε ότι όταν μιλούσε -αναφορικά με τη Novartis- για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους, είχε απόλυτο δίκιο, ωστόσο «τώρα έχω διαψευστεί. Υπάρχει ένα ακόμα πιο μεγάλο σκάνδαλο. Το σκάνδαλο της πολιτικής απάτης, για να ξεπλύνουν το σκάνδαλο της Novartis και της μεγάλης φοροδιαφυγής στην Ελλάδα».

«Τι προσπαθούν να μας πείσουν; Ότι στην Ελλάδα οι πολιτικοί δεν δωροδοκήθηκαν, ότι στην Ελλάδα δεν υπήρξε μεγάλη φοροδιαφυγή, ότι η λίστα Λαγκάρντ, το σκάνδαλο Novartis, όλα είναι σκευωρίες. Μόνο που τους διαψεύδουν τα γεγονότα. Και οι πολιτικοί δωροδοκήθηκαν και φοροδιαφυγή υπάρχει στην Ελλάδα και η λίστα Λαγκάρντ, που δήθεν την κατασκεύασα εγώ όταν ήμουν συνταξιούχος», σημείωσε ο ίδιος και πρόσθεσε ότι «αποκαλύπτεται η λεηλασία και το πλιάτσικο που έκαναν στην Ελλάδα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί