Πολάκης προς Γεωργιάδη: Τριπλή κωλοτούμπα με διπλή πιρρουέτα, για Καρανίκα! (βίντεο)

Ο Παύλος Πολάκης δεν… χαρίζεται στον Άδωνη Γεωργιάδη μετά τη -νέα- μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα του υπουργού της Αναπτύξεως…
Ο Άδωνις Γεωργιάδης… παραδέχτηκε την καθοριστική συμβολή του Νίκου Καρανίκα στα των επενδύσεων γύρω από την φαρμακευτική κάνναβη, τον χαρακτήρα του οποίου βανδάλιζε επί χρόνια «αγκαλιά» με όλη τη ΝΔ.

Κι αυτό φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο. Εκτός από τα social media που… βούιξαν, στον υπουργό της Αναπτύξεως και αντιπρόεδρο της Κυβερνήσεως, στέλνει ένα μήνυμα κι ο Παύλος Πολάκης.

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ….ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ!!!!!Δείτε τον ΑΔΩΝΗ εδώ για τη φαρμακευτική κάνναβη…Τριπλή κωλοτουμπα με διπλή πιρρουετα !!!

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ την ανάρτηση με τα λόγια της συντρόφισσας Ntina Mpatzia

“Στη πλάτη του συντρόφου Νίκου Καρανίκα έστησαν την πρώτη βρωμερή επιχείρηση προπαγάνδας επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ο αντιρρησιας συνείδησης, το γκαρσόνι, ο άσχετος, ο μετακλητός, οι μπάφοι στο Μαξίμου. Προσπάθησαν να ρημαξουν τη ζωή ενός αγωνιστή. Ο οποίος στο μεταξύ δούλευε, και πολύ και έντιμα. Δεκάδες επενδυτές τον συμβουλευτηκαν για να στησουν την επιχείρηση φαρμακευτικής κανναβης, χωρίς να χρειαστεί να δώσουν μίζα. Σας τα λέω όπως μου τα είπαν ελληνοκαναδοι, δεξιοι μάλιστα. Και τώρα έρχεται η τεράστια κωλοτούμπα του Αδωνη Γεωργιάδη. Κάναμε λάθος, λέει, το 2018. Δεν ήμασταν ώριμοι να αναγνωρίσουμε τις μεγάλες προοπτικές της φαρμακευτικής κάνναβης”. Αυτά είπε στη Βουλή, υπεραμύνθηκε και συνεχαρη τον ΣΥΡΙΖΑ που έφερε πριν 3 “χρόνια το νσ στη βουλή και αναγνώρισε τη θετική συμβολή του Νίκου Καρανίκα. Τώρα που έρχονται καμιά 30αρια επενδυτές με 2 δισ , δεν υπάρχει λέει ηθική μομφη, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Καρανίκας μετατρέπουν την Ελλάδα σε “απέραντη χασισοφυτεία” και “εκτροφείο μπάφων” όπως έλεγαν τότε. Δεν ξεχνώ. Κανέναν που δεν υπερασπισθηκε τον Καρανίκα, από όπου κι αν προέρχεται.”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί