Μετατρέπουν σε κομματικό μαγαζί ακόμα και την Εθνοφυλακή του Ηρακλείου!

Σε κομματικό μαγαζάκι μετατρέπουν οι της κυβέρνησης το τάγμα Εθνοφυλακής Ηρακλείου. Αναβιώνουν τα αλήστου μνήμης ΤΕΑ, των “εθνικοφρόνων” και “ημετέρων” της σκληρής δεξιά. Δεν διστάζουν να επαναφέρουν ακόμα και νομίμως διαγραμμένους “ημέτερους”

Δείτε επίσης: Όσοι… αγαπούν τα όπλα μπαίνουν μέσω facebook στην Εθνοφυλακή!- Περίεργες και επικίνδυνες καταστάσεις στο Ηράκλειο (εικόνες)

Πρακτικές που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές, εφαρμόζονται σε ένα ευαίσθητο τμήμα του Ελληνικού Στρατού, που στα μεταπολιτευτικά χρόνια, προκειμένου να μην υπάρχει οποιαδήποτε συνάφεια με το αμαρτωλό παρελθόν, από Τ.Ε.Α. μετονομάστηκε σε Εθνοφυλακή.

Όμως, τι ακριβώς συμβαίνει στην Εθνοφυλακή Ηρακλείου;

Πολιτικές παρεμβάσεις, και τηλεφωνήματα από …άνωθεν απαιτούν την παλιννόστηση εθνοφύλακα ο οποίος είχε διαγραφεί γιά σοβαρούς λόγους.

Κι αυτό επειδή πρόκειται γιά “ημέτερο”, δηλαδή για άνθρωπο “της κυβερνώσας παρατάξεως”, όπως δηλώνει παντού ο ίδιος. Και ενώ οι διερευνητικές διαδικασίες για το επιλήψιμο ή όχι των πράξεων του, εκκρεμούν, η διοίκηση της μονάδας του πιεσμένη από “άνωθεν” εντολές,  με σπουδή, φρόντισε να επιστραφεί η ταυτότητα στον εν λόγω “ημέτερο”.

Θα υπάρξει όμως συνέχεια, διότι οι αγωγές και οι μηνύσεις “δίνουν και παίρνουν”.

Μία ολόκληρη μονάδα του Ελληνικού Στρατού ταλαιπωρείται και σύρεται σε διαδικασίες ενόρκων  διοικητικών εξετάσεων, και καταθέσεων, για το καπρίτσιο ενός “της κυβερνώσας παρατάξεως” ο οποίος αδυνατεί να διαχειριστεί την διαγραφή του και κρούει θύρες και κώδωνες…Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη και έντρομη η διοίκηση παρακάμπτοντας διαδικασίες, σπεύδει να ικανοποιήσει την “πολιτική βούληση”.

Μήπως μία επερώτηση στην Βουλή των Ελλήνων θα έβαζε τα πράγματα στην θέση τους;

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί