Όσοι… αγαπούν τα όπλα μπαίνουν μέσω facebook στην Εθνοφυλακή!- Περίεργες και επικίνδυνες καταστάσεις στο Ηράκλειο (εικόνες)

Ένα μήνυμα που μας προκάλεσε πολλές απορίες, λάβαμε χθες με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Ένας σύλλογος, με τον τίτλο “Σύλλογος Προστασίας Ανθρώπινης Ζωής- Ανθρώπινη Ασπίδα”, ανακοίνωνε ότι ο αντισυνταγματάρχης της Εθνοφυλακής (του Ελληνικού Στρατού, δηλαδή) στο Ηράκλειο δέχτηκε με χαρά τη συνεργασία μαζί του για την “εξάλειψη των άσκοπων πυροβολισμών”.

Ιδού το μήνυμα και στη συνέχεια θα παρουσιάσουμε και αναλυτικά την ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση:

Θέμα :Ένταξη πολιτών στις τάξεις της Εθνοφυλακής, με απώτερο στόχο την σταδιακή εξάλειψη του φαινομένου των άσκοπων πυροβολισμών .
Στο πλαίσιο των δράσεων μας ,για την δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τους πολίτες και ειδικότερα στο θέμα των άσκοπων πυροβολισμών, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συμφωνία μας με το ΤΕΘ Ηρακλείου , η οποία αφορά στην ένταξη πολιτών στις τάξεις της Εθνοφυλακής, με απώτερο στόχο την σταδιακή εξάλειψη του φαινομένου των άσκοπων πυροβολισμών. Ο διοικητής (Αντισυνταγματάρχης ) του Τάγματος Εθνοφυλακής Ηρακλείου προς τιμήν του δέχτηκε με χαρά την πρόταση-συνεργασία μας και πλέον όσοι πολίτες αγαπούν πραγματικά την εκπαίδευση, στα πιο εξελιγμένα πολεμικά όπλα και όχι μόνο, θα έχουν προτεραιότητα μέσω του συλλόγου μας να ενταχθούν στην υπερήφανη μονάδα Εθνοφυλάκων του Ελληνικού Στρατού.
Απαραίτητες προϋποθέσεις:
Α) Να είναι έως 50 ετών
Β) Να είναι μόνιμοι κάτοικοι νομού Ηρακλείου
Γ ) Να είναι κάτοχοι λευκού απολυτηρίου Στρατού I1
Δ) Να προσέρχονται για εκπαίδευση τουλάχιστον μια φορά το μήνα.

Οι Εθνοφύλακες παραλαμβάνουν την ειδική ταυτότητα Εθνοφύλακα, τον απαραίτητο ρουχισμό και εξοπλισμό από τον Στρατό, εκπαιδεύονται σε πραγματικές συνθήκες, με σκοποβολή ,σχεδόν σε όλα τα στρατιωτικά όπλα, κάθε Κυριακή ή τουλάχιστον μια Κυριακή τον μήνα στην ΣΕΑΠ και στο πεδίο βολής.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν το ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο,ΑΣΜ(προαιρετικά) ,ακριβή ημερομηνία γέννησης , με μήνυμα στην σελίδα Facebook:Ανθρωπινη Ασπίδα ή στο email:anthropiniaspida@yahoo.com όπου και θα έχουν άμεση προτεραιότητα για την επιλογή τους.

Ποιος είναι όμως ο σύλλογος με τον οποίο συμφώνησε (κατά την ανακοίνωση) ο αντισυνταγματάρχης διοικητής του Τμήματος Εθνοφυλακής Ηρακλείου, να εντάσσει εθνοφύλακες μέσω facebook;

Όπως ο ίδιος αναφέρει, ένας σύλλογος τα μέλη του οποίου αγαπούν τα όπλα! Άνθρωποι που έχουν πάθος με τα όπλα, θα ασκούνται μαζί με το στρατό για να αντιμετωπίσουν τους “άσκοπους πυροβολισμούς”;

Δείτε την ανακοίνωση που έκανε χθες στο facebook:

Αναζητώντας το ποιοι είναι οι διοικούντες το σύλλογο διαπιστώσαμε ότι πρόεδρος και γραμματέας του ΔΣ είναι… ένα αντρόγυνο! Μάλιστα ο πρόεδρος δηλώνει και δημοσιογράφος (;), αλλά ακόμα συνθέτης και στιχουργός, όπως φαίνεται στην κοινή σελίδα του ζεύγους στο facebook.

Δεν προσθέτουμε, για την ώρα, τίποτε περισσότερο από ένα σχόλιο πολίτη, μέσω του οποίου τίθεται όλη η ουσία του θέματος:

“Σοβαρά τώρα θα στρατολογoύν Εθνοφύλακες από τους παρανόμους Κρητικούς που έχουν “πάθος” με τα όπλα και “ρίχνουν μπαλωθιές” ?

Αυτό είναι το target group για την στελέχωση της Ελληνικής Εθνοφυλακής ?

Οι παράνομοι οπλοφόροι και οι “καπετάνιοι” ?

Σοβαρά τώρα θα συνάπτουν συμφωνίες με ύποπτους συλλόγους – διαμεσολαβητές μέσω των οποίων οι έχοντες πάθος με τα όπλα Κρητικοί που ρίχνουν μπαλωθιές στον αέρα θα επιτύχουν την ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ένταξή τους στα Τάγματα Εθνοφυλακής κατόπιν ειδικής συμφωνίας με τον Διοικητή – Αντισυνταγματάρχη και μάλιστα μέσω … facebook ? Είναι με τα καλά τους;”

Σχετικά Άρθρα

4 Thoughts to “Όσοι… αγαπούν τα όπλα μπαίνουν μέσω facebook στην Εθνοφυλακή!- Περίεργες και επικίνδυνες καταστάσεις στο Ηράκλειο (εικόνες)”

  1. Δήμος Σθένης

    Άλλος ένα μηχανισμός παρακρατικών και ημιπαρακρατικών ενόπλων με μάσκα νομιμοφάνειας. Απ’ ό,τι φαίνεται το “σύστημα Μητσοτάκη” προχωρά ή ανέχεται τη δημιουργία ένοπλων ομάδων σύγχρονων ΜΑΥδων, Χιτών και Ταγματασφαλιτών ενταγμένων στη φιλοσοφία του τρεκουροφόρου Βορίδη: οργάνωση του κράτους με κάθε είδους μέτρα για να μην ξαναβγεί αριστερή κυβέρνηση! Το πράγμα είναι επικίνδυνο για να αντιμετωπίζεται μόνο ως γελοίο. Και φυσικά ο απόστρατος ἁν/χης της Εθνοφυλακής” με χαρά δέχτηκε να ανταποκριθεί στο βρώμικο κάλεσμα.
    Το πιο εντελώς φαιδρό της υπόθεσης όμως είναι η εφαρμογή της μεθόδου της …ὁμοιοπαθητικής” στη θεραπεία των ασκοπωσπυροβολούντων!!! Με εκπαίδευση στους πυροβολισμούς θα καταπολεμήσουν τους άσκοπους πυροβολισμούς! Αυτούς δηλαδή που ρίχνονται σε γάμους, βαφτίσεις και γλέντια. Όπως λέμε: σκοτώνοντας θα καταργήσουμε τους φόνους!!! Φυσικά κουβέντα δε γίνεται για τους σκόπιμους πυροβολισμούς! Αυτοί μάλλον υπονοείται σαφώς ότι θα …καλλιεργούνται για να μην αστοχούν!
    Όσο για τον αντισυνταγματάρχη, ο λαός μας λέει για ανάλογες περιπτώσεις.
    “Βρήκ’ ο γύφτος (ζητώ συγγνώμη από τους Ρομά) τη γενιά του κι αναγάλλιασ’ η καρδιά του”!!!

  2. Manos

    Αν δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο υπάρχει ΠΟΛΥ σοβαρό πρόβλημα στην διοίκηση και τον έλεγχο των μονάδων του Στρατού.

  3. Nikos Tympaki

    Αγαπάς τα όπλα ???
    Έχεις πάθος με αυτά και σου αρέσουν τα πιστόλια και οι μπαλωθιές ??
    Βρέθηκε η λύση !!
    Στείλε ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, ΑΣΜ (προαιρετικά), ακριβή ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση στο anthropiniaspida@yahoo.com ώστε η αστυνομία να αποκτήσει κατάλογο με όσους έχουν πάθος με τα όπλα και μετά να τους τσακίσει στις κατ΄οίκον έρευνες.
    Στείλε τα στοιχεία σου τώρα. Μην αργείς.

  4. Anti-logos

    Πάμε άλλη μία να το καταλάβουμε]. Οι στρατόκαβλοι, παράνομοι κουμπουροφόροι, με πιθανότατα διαταραγμένη ψυχική κατάσταση, θα νομιμοποιηθούν, θα οπλιστούν και θα εκπαιδευτούν στο σκοτωμό. Και αν δεν απατώμαι θα διατηρούν νόμιμα οπλισμό στο σπίτι…?
    Αλήθεια τα ΤΕΘ τι ακριβώς εξυπηρετούν στην Κρήτη?
    Α! δεν πάμε καθόλου καλά όμως. Σε λίγο δεν θα υπάρχει άνθρωπος στη χώρα. Μπάτσοι και πειραγμένοι στρατιωτικοί.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί