Π. Πολάκης: «Τέλος, πρέπει να φύγουν»

“Το κατάλαβαν και αυτοί που τους πίστεψαν, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πούλησε τη Μακεδονία, η Δούρου έκαψε το Μάτι, ο Πολάκης καπνίζει, ο Παππάς είχε σχέσεις με Βενεζουέλα και ο Τσίπρας πήγαινε σε κότερα, είχε βίλα στο Σούνιο και είναι αστεφάνωτος!”

Μια προσωπική, βιωματική, πολιτική και επιστημονική ανάρτηση – όπως ο ίδιος αναφέρει- έκανε στο facebook ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Ο ίδιος κάνει έναν «απολογισμό» της διακυβέρνησης Μητσοτάκη και της αντιμετώπισης της πανδημίας σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«ΤΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ !!
Το κατάλαβαν και αυτοί που τους πίστεψαν, γιατί ο Σύριζα πούλησε τη Μακεδονία, η Δούρου έκαψε το Μάτι, ο Πολάκης καπνίζει, ο Παππάς είχε σχέσεις με Βενεζουέλα και ο Τσίπρας πήγαινε σε κότερα, είχε βίλα στο Σούνιο και είναι αστεφάνωτος!!!»

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: 

ΠΡΟΣΟΧΗ. Ακολουθει σεντόνι, επιστημονικό, βιωματικό, πολιτικό….
Συνεχίζουν να πεθαίνουν 80-90 ασθενείς τη μερα !!!
Το Υπουργειο Υγειας, η επιτροπή των λοιμωξιολογων και ο Μητσοτάκης ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ καθημερινά, αφού δεν φέρνουν τις θεραπείες ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ!!
Θα σώζονταν οι μισοί τουλάχιστον από αυτούς που καταλήγουν!!!
Η οικονομική καταστροφή των μικρομεσαίων, το σηχτηρισμα που τους ρίχνει η γενιά των 20-30, τους κάνει να ανοίγουν τα πάντα, αποδεικνύοντας ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ και πόσο εργαλειοποιησαν τα μέτρα στο όνομα της πανδημιας για να προχωρήσουν σε αναδιανομή περιουσίας, αυταρχισμό και αντεργατικές ρυθμίσεις!
ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ και απλά ποντάρουν στην άνοδο της θερμοκρασίας από τα τέλη της άλλης βδομάδας και μετά που θα ρίξει τους ρυθμους μεταδοσης του ιου και πουθενά αλλού!!
Το εμβολιαστικο πρόγραμμα λόγω των επιπλοκών που παρουσιάζουν κάποια εμβόλια πάει πίσω και το φθινόπωρο με τις μεταλλάξεις θα έχουμε άλλα πανηγύρια!
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, 80-100 διασωληνωμενοι είναι εκτός ΜΕΘ, η συντριπτική πλειοψηφία των θανάτων συμβαίνει εκτός ΜΕΘ (αυτό το στοιχείο συνειδητά ΔΕΝ ανακοινώνεται από τον ΕΟΔΥ και την επιτροπή των λοιμωξιολογων!!
Τα σελφ τεστ είναι μια μπούρδα και μισή επιστημονικά και απλά έστησαν άλλο ένα γλέντι με απίθανες εταιρείες για να φάνε τα λεφτά και να λένε πως άνοιξαν τα σχολεία (για να ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ τα ιδιωτικά)
Ο κόσμος έχει κουραστεί, έχει ανοίξει την πόρτα και έχει βγει έξω, η αστυνομία έχει κουρνιάσει μετά το κάζο στη Νέα Σμύρνη που ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και είναι προφανές πως το Πάσχα όλοι θα πανε στα χωριά τους!!!!
Τα ΜΜΕ χωνεύοντας πάνω από 150 εκατομμύρια από τις ΠΕΤΣΟΛΙΣΤΕΣ κλπκλπ, λιβανίζουν την κυβέρνηση ενώ φτάσαμε πάνω από 9.100 νεκρούς!!!!
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ … στην Κολομβια των Βαλκανίων, που δολοφονούνται μερα μεσημέρι δημοσιογράφοι, ο Φουρθιωτης κάνει αγωγές που τον πιάσανε στα πράσα, ο Μπαμπινιώτης κάλυπτε το Λιγνάδη, η Μενδώνη τσιμεντώνει την Ακρόπολη και ο Μητσοτάκης πάει στη Λιβυη και γυρίζει με άδεια χέρια !
ΤΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ !!
Το κατάλαβαν και αυτοί που τους πίστεψαν, γιατί ο Συριζα πούλησε τη Μακεδονία, η Δούρου έκαψε το Μάτι, ο Πολακης καπνίζει, ο Παππας ειχε σχέσεις με Βενεζουέλα και ο Τσιπρας πήγαινε σε κότερα, ειχε βίλα στο Σουνιο και είναι αστεφάνωτος!!!
Το κατάλαβαν κι αυτοί που νόμισαν πως θα τους αλαφρωσει τους φόρους ο Μητσοτάκης και τώρα τους κλείνει τις δουλειές και αρχίζει να τους παίρνει τα σπίτια , τα οικόπεδα και τα χωράφια…
Χρειαζόμαστε κυβέρνηση:
που θα στηρίξει τη φτώχεια, θα ξαναρυθμισει την εργασία, θα στηρίξει μικρομεσαίους και αγροτιά, θα διαχύσει στο σύνολο της κοινωνίας τα χρήματα του Ταμείου Αναπτυξης και όχι στους κολλητούς επιχειρηματίες για να ξαναγυρίσουν τα νέα μυαλά που έφυγαν, θα στηρίξει το κοινωνικό κράτος με άλλο κοινωνικό συμβόλαιο υπέρ των υγειονομικών και των εκπαιδευτικών…
Χρειαζόμαστε κυβέρνηση:
που θα ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΙΖΙΚΑ το κράτος της διαφθοράς ,μεταφεροντας αρμοδιοτητες στην αυτοδιοίκηση, τιμωρώντας τους ανήθικους και τη διαπλοκή ,βάζοντας τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι στους τραπεζίτες ασκώντας τα δικαιώματα πλειοψηφίας του δημοσίου από τις ανακεφαλαιοποιήσεις,επιταχύνοντας την απονομή Δικαιοσυνης η οποία πάσχει βαρειά….
Δηλαδή χρειαζόμαστε ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ!
ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΙΩΣ…..

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Π. Πολάκης: «Τέλος, πρέπει να φύγουν»”

  1. τουλάχιστον είναι αληθινός

    Όλοι ξέρουν ότι ο Κικίλιας πέρασε στην ιατρική χωρίς εξετάσεις σαν αθλητής, παντρεύτηκε την πρώην σύζυγο του Κωστόπουλου (αρκεί ένα άρθρο του να διαβάσει κανείς για να διαπιστώσει ότι η ξετσιπωσιά ήταν η βασική αρχή της οικογένειας), επειδή ήταν αναγνωρίσιμη και επειδή έχει εμφάνιση έφηβου αγοριού στα 50+ και όσοι ενδιαφέρονται για το θέμα, είναι ακραία ξενοφοβικός σε στυλ Χρυσής Αυγής. Για τον Πολάκη μπορεί να πει κανείς ότι είναι ενίοτε υπερβολικός και τραχύς, όμως άτομο που γνωρίζω και εκτιμώ βαθύτατα μου έχει πει τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν, όσο ήταν συμφοιτητές… Τι να την κάνω τη δήθεν ευγένεια του Κικίλια όταν με τόση μισαλλοδοξία μας δηλώνει “δεν είμαστε σοβιετία εδώ”… Υποτίθεται ότι ο Μητσοτάκης θέλει ισχυρή Ελλάδα και ο σύριζα μίζερη, ότι όμως υπάρχει διαφορά ήθους όποιος θέλει το βλέπει. Ο Κικίλιας είναι τόσο ψεύτικος και ανύπαρκτος σαν κέρινο άγαλμα…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί