Ηράκλειο: Είχε προς πώληση κλεμμένα προϊόντα

Η αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα που έκλεψε τα προϊόντα, καθώς και τον επιχειρηματία που τα είχε προς πώληση

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση μίας υπόθεσης κλοπής, από επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο Ελλήνων, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, άγνωστος δράστης την 09.04.2021, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου αφαίρεσε από επιχείρηση ιδιοκτησίας ημεδαπού καπνικά προϊόντα και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, προκαλώντας της και φθορές 2.000 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, διαπιστώθηκε ότι την κλοπή την είχε διαπράξει ένας εκ των ανωτέρω ημεδαπών, ο οποίος στην συνέχεια παρέδωσε τα αφαιρεθέντα είδη σε ομοειδή επιχείρηση ιδιοκτησίας ακόμη ενός ημεδαπού σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου.

Αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποίησαν έρευνα στην επιχείρηση του ημεδαπού, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: 660 πακέτα τσιγάρων και 105 συσκευασίες καπνού τα οποία όπως πρόεκυψε από την διενεργηθείσα προανάκριση ήταν τα αφαιρεθέντα καπνικά είδη, τα οποία και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί