Καταγγελία των εργαζομένων ΠΑΓΝΗ: Απλήρωτοι εδώ και 9 μήνες οι τεχνολόγοι ακτινολόγοι

Ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, μέσω της οποίας καταγγέλλει ότι οι τεχνολόγοι των τμημάτων Ακτινοθεραπείας, Αξονικού Τομογράφου, Μαγνητικού Τομογράφου, Πυρηνικής Ιατρικής και Υπερήχου είναι εδώ και 9 μήνες απλήρωτοι.

Το Σωματείο ζητά την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Στην ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά:

Το Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ καταγγέλλει τη διοίκηση του ΠΑΓΝΗ για τους απλήρωτους 9 μήνες δεδουλευμένων που χρωστάει στους τεχνολόγους των τμημάτων Ακτινοθεραπείας, Αξονικού Τομογράφου, Μαγνητικού Τομογράφου, Πυρηνικής Ιατρικής και Υπερήχου.

Η μη καταβολή των δεδουλευμένων και οι δραματικές ελλείψεις προσωπικού,  ξεχείλισε το ποτήρι της αγανάκτησης των εργαζομένων. 

Οι συνάδελφοι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τη διοίκηση από τις 12 του Φλεβάρη ότι αν δεν πληρωθούν δεν θα συνεχίσουν να προσφέρουν εργασία από 1/3 για τη συνέχιση της ολοήμερης λειτουργίας των παραπάνω τμημάτων. 

Την ευθύνη για αυτήν την κατάσταση φέρει η διοίκηση, που ενώ είναι ενήμερη, δεν βρήκε λύση στο ζήτημα. Φέρει τεράστια ευθύνη για τα εκατοντάδες ραντεβού που ακυρώνονται καθημερινά από τα συγκεκριμένα τμήματα εν μέσω πανδημίας και για την ταλαιπωρία των ασθενών με σοβαρά νοσήματα. Φέρει τεράστια ευθύνη που αφήνει εργαζόμενους να δουλεύουν χωρίς να αμείβονται. 

Απαιτούμε:

  • Την άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων.
  • Την στελέχωση των τμημάτων με μόνιμο προσωπικό για την ολοήμερη λειτουργία του νοσοκομείου.
  • Την άμεση λειτουργία των τμημάτων και εξυπηρέτηση όλων των ραντεβού. 
  • Δημόσια και δωρεάν Υγεία για όλους. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί