Ο δήμαρχος Ηρακλείου ζητά απ’ όλους “ευθύνη”, όμως ο δήμος κρύβει κρούσματα και ακυρώνει τα τεστ λόγω… κόστους!

Τι ακριβώς γίνεται στο δήμο Ηρακλείου σε σχέση με τον κορονοϊό; Ο μεν δήμαρχος καλεί τους πολίτες να σταθούν υπεύθυνα και να τηρούν σχολαστικά τα μέτρα.

Δείτε: Ο δήμαρχος Ηρακλείου για την παραμονή του δήμου στο “κόκκινο”

Ο δε δήμος, την ίδια ώρα, ακυρώνει το μοριακό τεστ που ήταν σήμερα προγραμματισμένο για όλους τους εργαζόμενους! Το τεστ είχε προγραμματιστεί μετά το κρούσμα μεταλλαγμένου ιού που, όπως αποκάλυψε το Candiadoc, εντοπίστηκε σε δημοτική υπηρεσία (Πολεοδομία), αλλά ο δήμος κράτησε κρυφό για να συνεχίσει να λειτουργεί η νευραλγική υπηρεσία!

Δείτε: Κρούσμα του μεταλλαγμένου στελέχους του κορονοϊού σε υπάλληλο του δήμου Ηρακλείου

Μετά από αυτό το κρούσμα καθορίστηκε για σήμερα μοριακό τεστ όλων των δημοτικών υπαλλήλων στον Εσταυρωμένο. Αλλά χθες ανακοινώθηκε στους εργαζόμενους ότι το τεστ δε θα γίνει καθώς ο δήμος δεν έχει τα χρήματα να το πληρώσει!

Ανάλογη ήταν η αντιμετώπιση των χώρων της υπηρεσίας όπου εντοπίστηκε το κρούσμα του μεταλλαγμένου ιού. Επειδή ο δήμος δεν έχει χρήματα, έγινε ψεκασμός στους διαδρόμους!

Κι όλα αυτά ενώ ανάμεσα στους εργαζόμενους στη Λότζια διακινείται η (μη επιβεβαιωμένη μέχρι αυτή την ώρα) πληροφορία για ένα ακόμα κρούσμα κορονοϊού.

Μοιάζει λοιπόν όλο αυτό πολύ υποκριτικό. Ο δήμαρχος να ζητά από τους πολίτες να πράττουν υπεύιθυνα, σύμφωνα με τα μέτρα, αλλά η δημοτική αρχή να πράττει ανεύθυνα, να αποσιωπά και να ακυρώνει τα τεστ, επικαλούμενη την έλλειψη χρημάτων!

Ας δώσουν και μια απάντηση δημόσια, δεν θα χαλάσει κάποιο “ίματζ”… Το “κρυφτούλι” πίσω από το δάχτυλο τι εξυπηρετεί;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί