Λιγνάδης: Στον ανακριτή, με νέα καταγγελία για βιασμό

Ενώπιον  της 19ης τακτικής ανακρίτριας αναμένεται να βρεθεί και πάλι σήμερα ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος θα μεταβεί στο ανακριτικό γραφείο για να ζητήσει και νέα προθεσμία ώστε να προετοιμάσει την απολογία του. 

Απολογία κρίσιμη μια και η ανακρίτρια θα πρέπει συνυπολογίζοντας τα στοιχεία από τις μηνύσεις και τις καταθέσεις μαρτύρων  να αποφασίσει εάν θα προφυλακιστεί.

Κατά του Δημήτρη Λιγνάδη που κρατείται στη ΓΑΔΑ αναμένεται να καταθέσουν σήμερα στοιχεία οι συνήγοροι του 35χρονου που πρώτος κατήγγειλε με συνέντευξή του ότι βιάστηκε, σε ηλικία 19 ετών από τον κατηγορούμενο.

Ο Νίκος Σ. είχε μιλήσει στο περιοδικό 2020mag καταγγέλλοντας πως το 2005 βιάστηκε από τον ήδη κατηγορούμενο καλλιτέχνη, καθώς και έναν ακόμη, γνωστό σήμερα από ρόλους του σε τηλεοπτικά σίριαλ, ηθοποιό, στο σπίτι του πρώτου. Ήδη για την υπόθεση του δεύτερου καταγγελλόμενου ηθοποιού διενεργείται έρευνα.

Αν και η υπόθεσή του έχει περάσει το χρόνο παραγραφής για τα κακουργήματα (15 έτη), η Δικαιοσύνη θα κρίνει πώς τελικά θα διαχειριστεί τα καταγγελλόμενα από τον Νίκο Σ.

Οι φάκελοι με τις καταγγελίες από το ΣΕΗ

Εξαιρετικά κρίσιμη θεωρείται η κατάθεση στον εισαγγελέα του προέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) . Ο Πασχάλης Τσαρούχας, αναμένεται να καταθέσει στον εισαγγελέα το σύνολο των φακέλων που έχει συγκεντρώσει έως τώρα το σωματείο των ηθοποιών και αφορούν πράξεις σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί