Δεν είναι όλοι Λιγνάδηδες: Όχι του Δικαστικού Συμβουλίου στην αποφυλάκιση του απεργού πείνας Μιχαηλίδη

Ο Λιγναδης που βίασε δυο έξω, ο Γιάννης Μιχαηλίδης έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον χρόνο έκτισης της ποινής και δεν έχει αποφυλακιστεί ακόμη.

Απορριπτική ήταν η απάντηση του Δικαστικού Συμβουλίου για το αίτημα αποφυλάκισης του απεργού πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη ο οποίος διανύει την 68η ημέρα απεργία πείνας ζητώντας την υφ’ όρον απόλυσή του.

Όλα αυτά τη στιγμή που η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνεται συνεχώς. Μάλιστα, το τελευταίο 24ωρο ήταν ραγδαία. Η υπογλυκαιμία του είναι πλέον πολύ έντονη με τις τιμές του σακχάρου γύρω στο 50. Ανά πάσα ώρα και στιγμή ενδέχεται να πέσει σε υπογλυκαιμικό κώμα, το οποίο βέβαια (από τη στιγμή που είναι απομονωμένος εκτός κλινικής, στον ειδικό χώρο κράτησης) μπορεί να μην γίνει έγκαιρα αντιληπτό και να μην προλάβουν να το ανατάξουν.

Ο 34χρονος κρατούμενος, πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για υφ’ όρων απόλυση, (σ.σ. έχει εκτίσει τα 3/5 της 20ετούς ποινής που του έχει επιβληθεί και τα 2/5 της ποινής για την απόδραση), ωστόσο το Δικαστικό Συμβούλιο Άμφισσας του έχει αρνηθεί εις διπλούν το αίτημα, ενώ την προηγούμενη Τετάρτη 6 Ιουλίου υπήρξε απορριπτική εισαγγελική πρόταση ως απάντηση στην έφεση του συνηγόρου του απεργού πείνας στο Συμβούλιο Εφετών Λαμίας, μετά και το δεύτερο δικαστικό «όχι», ενώ αναμένεται σε άγνωστό χρόνο η απόφαση

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί