Φρίκη στην Πάτρα: Νεκρή επί μήνες 40χρονη

Ιστορία απίστευτης αγριότητας ήρθε στο φως το μεσημέρι του Σαββάτου, σοκάροντας την πόλη της Πάτρας, μετά τον εντοπισμό του πτώματος μιας 40χρονης γυναίκας στην οδό Κανακάρη.

Το πτώμα της βρέθηκε σε πλήρη αποσύνθεση και ενώ ειδοποίησαν την αστυνομία οι γείτονές της οι οποίοι εδώ και καιρό είχαν εντοπίσει μια δυσάρεστη μυρωδιά να βγαίνει απο το διαμέρισμά της. 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες η γυναίκα αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχιατρικής φύσεως  και την παρακολουθούσαν κοινωνικοί λειτουργοί ενώ η άτυχη γυναίκα εκτιμάται ότι μπορεί να ήταν νεκρή ίσως και μήνες και την είχαν φάει τα ποντίκια!

Κάτοικοι άλλων διαμερισμάτων λένε ότι οι γάτες και τα ποντίκια είχαν μπει απο τα παράθυρα του διαμερίσματος που βρέθηκαν ανοικτά. Η άτυχη γυναίκα είχε να δώσει σημεία ζωής από πριν τα Χριστούγεννα.

Δείτε τι λέει περίοικος. 

thebest.gr

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Φρίκη στην Πάτρα: Νεκρή επί μήνες 40χρονη”

  1. κοινωνία ώρα μηδέν

    Αυτοί που φέρονται τόσο σκληρά στους αδύναμους έχουν σκεφτεί ποτέ ότι μια μέρα θα μπορούσαν να βρεθούν στη θέση τους; Δεν ξέρει κανείς πως τα φέρνει η ζωή. Οι άνθρωποι με τέτοια θέματα γίνονται πάντα τα πιο εύκολα θύματα, ακόμα και από τους επαγγελματίες του τομέα και φυσικά από τις οικογένειες… Ωραίος πολιτισμός. Κατά τα άλλα αγάπη προς όλους ακόμα και προς τους εχθρούς.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί