Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκροί σε τροχαίο δύο νεαροί που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα

Θρήνος στην Πάτρα για δύο νεαρούς που έχασαν την ζωή τους σε σοκαριστικό τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών-Αθηνών, στο ύψος της οδού Αρέθα.

 Τα δύο νεαρά άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλο σκοτώθηκαν ακαριαία, με τους διασώστες που έφτασαν στο σημείο, να μην έχουν περιθώρια να τους επαναφέρουν. Τα αίτια πίσω από το δυστύχημα δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί. Αξιολογούνται μια σειρά από μαρτυρίες, ενώ περισσότερο φως, αναμένεται να ρίξουν οι κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τη μοιραία σύγκρουση.

Δύο νέα παιδιά, ο 20χρονος Γιάννης Στεργίου και ο 21χρονος Γιώργος Παπαδόπουλος σκοτώθηκαν ακαριαία, όταν η μηχανή που οδηγούσε ο πρώτος κινούμενη στην εθνική οδό στο ύψος της Αρέθα και με κατεύθυνση την Πάτρα συγκρούσθηκε με αυτοκίνητο που κινείτο στην οδό Αρέθα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή καθώς η μηχανή χτύπησε πάνω στο αυτοκίνητο με ταχύτητα. Οι δύο νέοι έπεσαν στο δρόμο με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό τους.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφθασαν άμεσα στο σημείο, αλλά ήταν πλέον αργά. Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει η μηχανή. Κάποιοι ανέφεραν ότι η μηχανή παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, αλλά αυτό μένει να διαπιστωθεί από την έρευνα της αστυνομίας. Σε κάθε περίπτωση το δίκυκλο διαλύθηκε μετά τη σύγκρουση και στο σημείο επικράτησε πανικός.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί