Επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στην Πάτρα: Γυναίκα πήδηξε από το παράθυρο για να γλιτώσει από τον σύντροφό της (Βίντεο)

Σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας ήρθε στη δημοσιότητα μέσα από ένα βίντεο που δείχνει μια γυναίκα από την Πάτρα να πηδά από το παράθυρο του σπιτιού της για να γλιτώσει από τα χέρια του συντρόφου της.

Οι γείτονες στην οδό Ασημάκη Φωτήλα άκουσαν τη γυναίκα να φωνάζει τα ξημερώματα της Παρασκευής, καθώς ο σύντροφός της την χτυπούσε και την έβριζε.

Η γυναίκα έντρομη αναγκάστηκε να πηδήσει από το παράθυρο του διαμερίσματος που βρίσκεται στον ημιώροφο πέφτοντας στο πεζοδρόμιο και φωνάζοντας “βοήθεια”, όπως φαίνεται στα πλάνα που δημοσιεύει το flamis.

Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο για να διαπιστώσει ότι ο δράστης είχε προλάβει να ξεφύγει. Τελικά συλλαμβάνεται χθες το πρωί και δικάζεται με τη διαδικασία του Αυτοφώρου. Αφήνεται, όμως, ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάσει τη σύντροφό του και το διαμέρισμα που έμεναν.

Παρ’ όλα αυτά, χθες το απόγευμα ξαναπήγε στο σπίτι της γυναίκαςτην χτύπησε και της ζητούσε χρήματα. Συνελήφθη για δεύτερη φορά και θα οδηγηθεί και πάλι στο δικαστήριο. Σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής βρέθηκε η γυναίκα προκειμένου να καταθέσει.

Το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί