“Βόμβες” Σαμαρά στα “θεμέλια” του Μητσοτάκη: Όχι στις διερευνητικές, όχι και σε προσφυγή στη Χάγη


Φωτιές στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση ανάβει ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μέσω συνέντευξης στην αυριανή “Καθημερινη” της Κυριακής.

Όπως επισημαίνει το thefaq.gr, ο Μεσσήνιος πολιτικός στη συνεντευξη στην “Κ” τάσσεται κατά των διερευνητικών επαφών με την Τουρκία ( έχει οριστεί η ημερομηνία έναρξής τους ), τονίζοντας πως τον “επεκτατιστή δεν τον κατευνάζεις” αναφερόμενος στο καθεστώς της Άγκυρας. Παράλληλα αντιτίθεται και σε προσφυγή στη Χάγη, υπογραμμίζοντας πως με αυτόν τον τρόπο “θα παραιτηθούμε εξ αρχής, μόνοι μας, από όλα όσα προβλέπει υπέρ μας το Διεθνές Δίκαιο “.

Όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών, σημειώνει – με νόημα – πως “το πρόβλημα που είχαμε μετασχηματίστηκε σε άλλο πιο επικίνδυνο” προαναγγέλλοντας ουσιαστικά ότι δεν προτίθεται να υπερψηφίσει την εφαρμογή των 3 συμφωνιών που εκκρεμούν και πρέπει να φέρει προς κύρωση η κυβέρνηση Μητσοτάκη στη Βουλή.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to ““Βόμβες” Σαμαρά στα “θεμέλια” του Μητσοτάκη: Όχι στις διερευνητικές, όχι και σε προσφυγή στη Χάγη”

  1. φτάσαμε στο επίπεδο της Λιβύης και ακόμα πιο κάτω

    Ηγούνται της ηθικής κατάπτωσης, της παρακμής και του αδελφοκτόνου μίσους. Δεν θα με εκπλήξει καθόλου αν συμβούν καταστάσεις παρόμοιες με της Λιβύης. Ο συγκεκριμένος ήταν σημαιοφόρος στο άνανδρο λιντσάρισμα που υπέστησαν οι κόρες των στρατιωτικών και οι οικογένειές τους γενικά, επειδή λάμβαναν νόμιμα ένα μέρος της σύνταξης του πρόωρα χαμένου, που έδωσε τη ζωή του και την υγεία του για την πατρίδες. Μετά από όλα αυτά, μισώ τον εαυτό μου που είμαι Ελληνίδα και έχω για συμπατριώτες τέτοιους φασίστες.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί