Εκλέχθηκε ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του γενικού γραμματέα της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας

Συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης υπό την προεδρία του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη η κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος κόμματος με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου γενικού γραμματέα, στη θέση του Σταύρου Καλαφάτη που ανέλαβε κυβερνητικά καθήκοντα.

Μοναδική υποψηφιότητα για τη θέση του γενικού γραμματέα ήταν του βουλευτή Φωκίδας Γιάννη Μπούγα, η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή.

Αναπληρωτές γενικοί γραμματείς της ΚΟ παραμένουν οι βουλευτές Σταύρος Κελέτσης, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ‘Αννα Καραμανλή, Τσαμπίκα Ιατρίδη, Χρήστος Κέλλας και Μάξιμος Σενετάκης.

Στη εισαγωγική τοποθέτηση του, στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ζήτημα το οποίο θα απασχολήσει καθ’ όλη τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων και των επόμενων μηνών και δεν είναι άλλο από τη διαχείριση της πανδημίας.

Ο πρωθυπουργός επέμεινε στο να λέει πως «έχουμε επιδείξει καλά επιδημιολογικά δεδομένα τις τελευταίες εβδομάδες» δικαιολογώντας το άνοιγμα του λιανεμπορίου και επανέλαβε ότι «αυτό το κρίσιμο στοίχημα πρέπει να το κερδίσουμε όλες και όλοι, με συμπεριφορές υπευθυνότητας και σοβαρότητας».

Τόνισε ακόμα πως «θα είναι δραματικό εάν αναγκαστούμε να διαχειριστούμε πάλι καταστάσεις συνωστισμών στα καταστήματα, στους μεγάλους εμπορικούς δρόμους» εκφράζονται την πεποίθηση ότι «θα επιδείξουμε όλοι την απαραίτητη συμμόρφωση με τις υποδείξεις των ειδικών, ώστε να μπορέσουμε να ανοίξουμε το λιανεμπόριο με τρόπο οργανωμένο (…) χωρίς αυτή η κίνηση να οδηγήσει σε μία νέα αύξηση των κρουσμάτων».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί