Νοσοκομειακοί γιατροί: Μετά τον «ανεύθυνο λαό» που δεν τηρεί τα μέτρα ατομικής προστασίας, στο στόχαστρο και οι άλλοτε ήρωες γιατροί

Έκρηξη οργής προκάλεσε η ευθεία ενοχοποίηση από την κυβέρνηση των γιατρών για τους θανάτους από κορωνοϊό εκτός ΜΕΘ, που φτάνουν σε ποσοστό 80%. Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, εξέδωσε μια πολύ σκληρή ανακοίνωση με την κατηγορεί την κυβέρνηση ότι στοχοποιεί τους γιατρούς για να συγκαλύψει τις εγκληματικές της ευθύνες.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για «Μεθόδευση θράσος από την κυβέρνηση που από τον περασμένο Φεβρουάριο αγνοεί προκλητικά όλα τα αιτήματα των νοσοκομειακών γιατρών για την ουσιαστική ενίσχυση των νοσοκομείων».

Όπως επισημαίνουν οι νοσοκομειακοί γιατροί μετά τον «μετά τον “ανεύθυνο λαό” που δεν τηρεί τα μέτρα ατομικής προστασίας στο στόχαστρο μπήκαν και οι άλλοτε ήρωες γιατροί».

Η ΟΕΝΓΕ, επισημαίνει ακόμα ότι μετά την ευθεία επίθεση και ενοχοποίηση που τους έγινε από τον αναπληρωτή Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, η αναπαραγωγή του επιχειρήματος και από τον Μάκη Βορίδη, αποτελεί απόδειξη πως δεν πρόκειται για φραστική αστοχία.

«Ως εδώ», επισημαίνεται στην ανακοίνωση. «Δεν θα πληρώσουμε εμείς τα σπασμένα για την αποψίλωση του δημόσιου συστήματος υγείας και τις τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές.

Τα ψέματα τελείωσαν. Ένοχοι για το συνεχιζόμενο έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού είσαστε εσείς και οι προκάτοχοί σας. Σπείρατε ανέμους και θα θερίσετε θύελλες».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί