Ο παραλογισμός της κυβέρνησης: Στο Παλαίκαστρο απαγορεύεται το ζευγάρι να πάει μαζί στις ελιές, κι ας κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι!

Μας γράφει πολίτης από το Παλαίκαστρο της Σητείας, εκεί όπου ισχύουν και μέτρα παραλογισμού, μετά τα κρούσματα του κορονοϊού. Τι ισχύει, δηλαδή; Ένας πολίτης απαγορεύεται να πάει, για παράδειγμα, στο λιομάζωμα, εκτός αν είναι κατ’ επάγγελμα αγρότης. Αν -όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση- η σύζυγος έχει ασφάλιση ΟΓΑ μπορεί να πάει στο λιόφυτο όχι όμως και ο σύζυγός της, εφόσον κάνει άλλο επάγγελμα! Κι ας ζουν στο ίδιο σπίτι, κι ας κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι! Στο λιομάζωμα φαίνεται ο covid κολλάει, όχι όμως στο σπίτι!

Διαβάστε τι γράφει ο πολίτης:

Καλημέρα και χρόνια πολλά,

Σας στέλνω το μήνυμα από το Παλαίκαστρο που δεν μας έφθαναν τα τόσα προβλήματα από σήμερα μας απαγορεύουν να πάμε και στο λιομαζευτό ( και σε οποιαδήποτε άλλη εργασία πχ τάισμα ζωντανών, μέλισσες, κηπούλια, κλαδέματα ) ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤ’ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΓΑ.

Εμένα δηλαδή, για να καταλάβετε τον παραλογισμό, μου απαγορεύουν να πάω με την γυναίκα μου άσχετα αν μένουμε στο ίδιο σπίτι και κοιμόμαστε το ίδιο κρεβάτι! Αν όμως μου κόψει εργόσημο θα μπορώ να πηγαίνω.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

Μου φαίνεται ότι εκτός από οικονομικά έχουν βαλθεί να μας εξοντώσουν και ψυχολογικά.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Δείτε επίσης: 38 άτομα από το Παλαίκαστρο θετικά – Με κορονοϊό νεφροπαθής που έκανε αιμοκάθαρση στο ΓΝΑΝ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί