Αθλιότητα Παπαδημητρίου για τη Μακρόνησο: «Έβαζαν τους εξόριστους σε σάκο με γάτες και τα κακόμοιρα τα ζώα πανικοβάλλονταν»

Σε μια απίστευτη αθλιότητα που καταδεικνύει τον πάτο στον οποίο μπορεί να φτάσει ένας πολιτικός προχώρησε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, πρώην βουλευτής της ΝΔ, στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τους Άδωνι Γεωργιάδη και Άρη Πορτοσάλτε απέναντι στον στίχο του Πάνου Βλάχου «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου με περισπούδαστο ύφος, φιλοξενούμενος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, επέμενε ότι ο σατιρικός στίχος του Πάνου Βλάχου ήταν εντολή για δολοφονία λέγοντας ότι δίνει μήνυμα «πάρε το όπλο, καθάρισε να τον βάλουμε στον σάκο».

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ στην «ανάλυσή» του υποστήριξε ότι ο στίχος και η παραπομπή σε σάκο σημαίνει δύο πράγματα. Το πρώτο, σύμφωνα με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, είναι ότι το βάλτον στο σάκο παραπέμπει στη μαφία.

«Και το δεύτερο», συνέχισε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, «που δεν ξέρει ο μικρός ανόητος ηθοποιούλης είναι ότι στη Μακρόνησο κάποιοι βάζαν σε σάκο τους εξόριστους και τους πέταγαν στη θάλασσα. Και ο μύθος λέει ότι  έβαζαν στο σάκο μέσα και γάτες και τα καημένα τα ζώα πανικοβάλλονταν».

Σε αυτή την αθλιότητα απάντησε μόνο ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Παπαδημητρίου με τους Άρη Πορτοσάλτε, Άκη Παυλόπουλο και Δημήτρη Οικονόμου να σιωπούν.

«Σκίζαν τις σάρκες δεν ήταν τα καημένα τα ζώα» απάντησε στον πρώην βουλευτή της ΝΔ με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου να κάνει ότι δεν άκουσε και να συνεχίζει το σχόλιό του κατά του Πάνου Βλάχου που ούτε λίγο ούτε πολύ έδωσε εντολή δολοφονίας του Άδωνι Γεωργιάδη και του Άρη Πορτοσάλτε.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Αθλιότητα Παπαδημητρίου για τη Μακρόνησο: «Έβαζαν τους εξόριστους σε σάκο με γάτες και τα κακόμοιρα τα ζώα πανικοβάλλονταν»”

  1. Δημοσθένης Καραγιάννης

    Που το παράξενο ο Παπά(ρασ)δημητρίου; Αφού δεν μπορεί “η γλίτσα του παπιγιόν” να σκεφτεί πέρα απ’ την αγωνία του κτήνους, τους ανθρώπους περιμένατε να καταλαβαίνει;

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί