“Ό,τι κέρδισα, το κέρδισα με το σπαθί μου”!- Το ακούσαμε κι αυτό από την Ντόρα Μητσοτάκη – Μπακογιάννη – κλπ (βίντεο)

“Είμαι στην πολιτική πολλά χρόνια. Ό,τι κέρδισα, το κέρδισα με το σπαθί μου”!

Ναι, είναι λόγια της Ντόρας Μητσοτάκη – Μπακογιάννη, νυν Κούβελου, Και τα είπε σε συνέντευξη στον Alpha και στον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή. Μάλιστα στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι “και με το επώνυμό σας τα καταφέρατε”, εκείνη απαντά “εντάξει, δε νομίζω πως βγήκα με το επώνυμό μου”!

Να θυμίσουμε ότι η κ. Μπακογιάννη εκλέχτηκε για πρώτη φορά βουλευτής τον Νοέμβριο του 1989, στη μονοεδρική περιφέρεια της Ευρυτανίας. Η εκλογή της έγινε σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη περίοδο λόγω της δολοφονίας του τότε συζύγου της, Παύλου Μπακογιάννη. Ο ίδιος ο Π. Μπακογιάννης είχε εκλεγεί στις εκλογές του Ιουνίου βουλευτής Ευρυτανίας της ΝΔ και η Ντόρα πήρε, στην ουσία, τη θέση του, με επώνυμό του, 2 μήνες μετά τη δολοφονία του.

Όχι, δεν είχε καμιά σχέση το επώνυμο… Αυτό που άλλωστε κρατά μέχρι σήμερα, έχοντας άλλο γάμο!

Ακούστε τη φοβερή “ατάκα” της Ντόρας Μητροτάκη – Μπακογιάννη – Κούβελου περί… του σπαθιού της!

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to ““Ό,τι κέρδισα, το κέρδισα με το σπαθί μου”!- Το ακούσαμε κι αυτό από την Ντόρα Μητσοτάκη – Μπακογιάννη – κλπ (βίντεο)”

  1. CitizenMitsos

    Με δύο επίθετα και ένα τρίτο για καβάτζα.

  2. Eleni

    Αν ήταν ένα κορίτσι του λαού, όσα πτυχία και να είχε, όσο όμορφη και να ήταν, θα έπρεπε να κάνει ένα καλό γάμο για να μπορέσει να σταθεί επαγγελματικά. Αλλιώς θα κατέληγε πωλήτρια σε σούπερμάρκετ στην καλύτερη περίπτωση. Ήρθε τώρα αυτή να μιλήσει για το σπαθί της.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί