Οι γιατροί τού χάλασαν τη φιέστα (βίντεο)

​ 

Λίγο μετά την άφιξη του πρωθυπουργού στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, μέλη της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στην πύλη εισόδου του νοσοκομείου.

Μερικά από τα μηνύματα που αναγράφονται σε πλακάτ και πανό εργαζομένων ήταν «Επίταξη των ιδιωτικών ΜΕΘ τώρα», «Προσλήψεις στο ΕΣΥ τώρα».

Το μέλος του Σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου Παπαγεωργίου Λάμπρος Δερμεντζόγλου τόνισε ότι «Η πραγματικότητα στην υγεία της Θεσσαλονίκης δεν έχει καμία σχέση με την επίπλαστη εικόνα που προσπαθεί να περάσει η κυβέρνηση» για να συμπληρώσει: «Η υγεία στη Θεσσαλονίκη νοσεί και νοσεί βαριά. Δεν υπάρχουν διαθέσιμες κλίνες ΜΕΘ. Τα νοσοκομεία έχουν μετατραπεί σε μονοθεματικά νοσοκομεία Covid και δυστυχώς υπάρχει τεράστιο πρόβλημα για τον πληθυσμό της Ελλάδας».

Σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης αρνήθηκε να παραλάβει το ψήφισμα του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» οι οποίοι έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας αλλά σε μεγάλη απόσταση, αφού δεν τους επετράπη να πλησιάσουν, και καταγγέλλουν ότι για μήνες δεν υπήρξε ουσιαστικός σχεδιασμός, όπως επίσης ότι το υπουργείο αρκούνταν σε υποδείξεις της τελευταίας στιγμής, χωρίς να εξασφαλίζει προσωπικό και προσλήψεις.

Δείτε: Για τα πανηγύρια: Νέες παράτες Μητσοτάκη στα νοσοκομεία και αναρτήσεις με μπόλικο ψέμα…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί