Για τα πανηγύρια: Νέες παράτες Μητσοτάκη στα νοσοκομεία και αναρτήσεις με μπόλικο ψέμα…

Στη Θεσσαλονίκη ο Κυρ. Μητσοτάκης, βρίσκεται σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θριαμβολογώντας για τη “στήριξη” του ΕΣΥ και συνεχίζοντας την… εμβολιολογία… Πάντα με τις πλάτες των καλοπληρωμένων μέσων ενημέρωσης, έκανε το σόου και τις παράτες του.

Δείτε επίσης: Πού είναι οι ΜΕΘ;- Δεν υπάρχουν κλίνες για 31 διασωληνωμένους στο ΕΚΑΒ με Covid και άλλες βαριές ασθένειες!

“…και βασικά φταίτε εσείς που αφήνετε να σας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα σας…”

Με ευχολόγια και αόριστες υποσχέσεις για τα δημόσια νοσοκομεία διάνθισε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης την επίσκεψή του στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, που εδώ και βδομάδες βιώνει πρωτοφανείς καταστάσεις και πληρώνει βαρύ τίμημα από την πανδημία, λόγω και των κυβερνητικών χειρισμών.

Ο πρωθυπουργός παραδέχτηκε ότι το ΕΣΥ πιέστηκε και συνεχίζει να πιέζεται, αλλά ταυτόχρονα ισχυρίστηκε ότι “αντέχει και θα αντέχει”, παρά το ότι ακόμα και το ίδιο το υπουργείο Υγείας ομολογεί ότι υπάρχουν ήδη ασθενείς διασωληνωμένοι που παραμένουν εκτός ΜΕΘ! Φυσικά δεν παρέλειψε να μοιράσει υποσχέσεις ότι (το ΕΣΥ) «θα έχει την αμέριστη στήριξη της πολιτείας και την αμέριστη προσωπική του φροντίδα»…

Ο Κ.Μητσοτάκης ζήτησε πάλι από τους πολίτες «να προσέχουν» ώστε «να βγούμε από την πανδημία με τις λιγότερες δυνατές απώλειες» και έκανε λόγο για «τις πρώτες ενθαρρυντικές ενδείξεις ότι αρχίζει κάπως να μειώνεται το ιικό φορτίο, ειδικά εδώ στη Β. Ελλάδα».

Όσον αφορά στο εμβόλιο, σημείωσε: «Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού θα είναι δωρεάν από την Πολιτεία, δεν θα είναι υποχρεωτικό αλλά στηριζόμαστε στην κοινή λογική των συμπολιτών μας, κυρίως στις συμβουλές που θα δώσουν πάνω απ’ όλα οι γιατροί, οι ειδικοί για να ενθαρρύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας να προχωρήσουν στον εμβολιασμό από τον Ιανουάριο που θα ξεκινήσει και το μεγάλο εμβολιαστικό πρόγραμμα».

Ενδεικτικό της επικοινωνιακής πολιτικής στην οποία και μόνο στηρίζεται η κυβέρνηση, έχοντας εξαγοράσει μεγάλο μέρος των μμε, είναι οι αναρτήσεις του Κ. Μητσοτάκη μετά τα σόου του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί