ΣκαϊMegAντένηδες βαστάτε τ’ άρματα!

Γράφει ο Δημοσκόπος

Λίγο καμένο πούσι έμπροσθεν της «πύλης των λεόντων», λίγο παγουρίνο και πάρτι μασκέ στην εκπαίδευση πριν τις σωφρονιστικές νομοθετικές ρυθμίσεις, λίγη λάσπη στους εισπράκτορες «μαύρου χρήματος», αφού ως γνωστόν η οικονομία μας έχει πληγεί από τύπος σαν τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τη Χαρούλα Αλεξίου, τη Νατάσα Μποφίλιου, την Ρίτα Αντωνοπούλου, τον Μίλτο Πασχαλίδη και πολλές και πολλούς άλλους!

Δεν θα γκρινιάζουμε και με τα αθροίσματα των «Μεγάλων Περιπάτων», των ολόσωμων … μασκών, των «σκόιλ ελικικού», ούτε καν για τις «πέτσινες» λίστες. Αυτά είναι «εκ των ων ουκ άνευ» σ’ αυτόν τον υπέροχο κόσμο της ηθικής και της … κανονικότητας! Απολύτως αναμενόμενο. Τι όχι; Δεν το περιμένατε; Κρίμα…

Αυτοί οι μπογδανοκαλλιάνοι να έλειπαν καλό θα ήταν! όχι τίποτα άλλο αλλά γιατί χαλούν την … «αισθητική» των Κεραμωμενδόνηδων και τον ορθολογισμό των Αδωνοβορίδηδων!

Δικαιολογημένοι κι οι ύμνοι των γνήσιων τέκνων της ΥΕΝΕΔ, «σκαϊμεγκαντένων» που υπερτονίζουν την «κομψότητα» της κυρίας ενδεδυμένης ως αμπελοφάσουλο και το τρέντι κούρεμα του σαϊνιού της ενημέρωσης. Ειδικά τώρα που φωτίστηκε ο Ιερός Βράχος λίγο παραπέρα απ’ την καμπιοφαγωμένη πλατεία και παραπέρα απ’ τις ψευτοπιπεριές και τη βαμμένη άσφαλτο ντεκόρ στα αρχιτεκτονικά έργα του Τσίλλερ!

Απορώ γιατί δεν αξιοποιούνται και οι ορθολογιστές «λοιμωξιολόγοι» της Γενικής Γραμματείας τύπου, καθώς ο ρόλος τους είναι δεδομένος στην εμπέδωση της πρωθυπουργικής λιτάνευσης, κάτι μεταξύ πολιτικού Παϊσίου και Μητέρας Τερέζας με τάση σταλινοπορτερέτου!

Όσο για τους Παυλομελάτους Μακεδονομάχους ήδη συνωστίζονται στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία –χρησιμοποιώ το όνομα καθότι όπως ενημερώθηκα υπευθύνως «ιστορική συμφωνία»- και ετοιμάζουν τα φουσάτα για την πορεία προς το Βορρά και την αποκατάσταση της εθνικής τάξης στοιχείο δεδομένο για την παράταξη του … Πλεύρη!

ΥΓ. Αδέλφια συνεθνικιστές υπομονή και στην επόμενη δημοσκόπηση της MRB η διαφορά θα είναι … τριψήφια!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί