Θαύμα, θαύμα!- Ο ΕΟΔΥ… μείωσε και τον αριθμό των κρουσμάτων σε περιφέρεια! (εικόνα)

Α, εδώ φαίνεται ότι όντως κάτι τρέχει με τον ΕΟΔΥ και τα περίεργα στοιχεία που ανακοινώνει!

Πριν από λίγο αναρτήσαμε σχετικό θέμα, επισημαίνοντας το γεγονός ότι η Κρήτη εμφανιζόταν σταθερά με 465 κρούσματα σήμερα ξαφνικά προστέθηκαν άλλα 99, ενώ μερικές χιλιάδες σε όλη τη χώρα.

Δείτε: Περίεργα κόλπα ΕΟΔΥ: Ξαφνικά, μέσα σε μια ώρα, κατέγραψε χιλιάδες νέα κρούσματα και, μετά από μια εβδομάδα, άλλα 99 στην Κρήτη! (εικόνες)

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Όπως μας επισημαίνει πολίτης (Μαρία Π.) υπάρχουν περιοχές που με τα νέα, σημερινά, στοιχεία του ΕΟΔΥ τα κρούσματα ούτε μένουν σταθερά, ούτε αυξάνονται: ο αριθμός είναι… μειωμένος (μιλάμε για το συνολικό) σε σχέση με τα προηγούμενα!

Τώρα αυτό πώς γίνεται; Μόνο ο ΕΟΔΥ και τα περίεργα κόλπα του μπορούν να μας το “εξηγήσουν”!

Για παράδειγμα, αν κανείς συγκρίνει τις δυο λίστες, αυτή που υπήρχε μέχρι τις 8:30 σήμερα το πρωί κι αυτή που εμφανίστηκε στις 9:30 πμ, μια ώρα μετά δηλαδή, θα διακρίνει ότι στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη είχαν εντοπιστεί από την αρχή της πανδημίας 812 κρούσματα, αλλά τώρα μαθαίνουμε ότι ήταν … 803! Πώς μειώθηκαν; Ήταν λάθος τα αποτελέσματα των τεστ; Ή μήπως ο ΕΟΔΥ με πολύ πρόχειρο τρόπο (όπως φαίνεται και από τα υπόλοιπα στοιχεία που παρουσιάσαμε) ανακοινώνει αριθμούς με σκοπιμότητα που εκείνος ξέρει; Σε κάθε περίπτωση επιβεβαιώνεται ότι αυτή η προχειρότητα καταντά αναξιοπιστία… Για ένα τόσο σοβαρό θέμα…

Διαβάστε την επισήμανση από την πολίτη:

Καλημέρα, διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον το άρθρο σας και κοιτώντας λίγο πιο προσεκτικά εκτός από την τεράστια αύξηση κρουσμάτων σε διάφορες περιοχές συμπεριλαμβανομένης της Κρήτης είδα και μείωση… Ω θαύμα αναφώνησαν… στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη! 

Σα να μην μας τα λέει καλά ο ΕΟΔΥ. 

Αν και όπως μπορείτε ψάξτε το, νομίζω θα βγάλετε λαγό.

Επισυνάπτω τη φωτογραφία

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί