Περίεργα κόλπα ΕΟΔΥ: Ξαφνικά, μέσα σε μια ώρα, κατέγραψε χιλιάδες νέα κρούσματα και, μετά από μια εβδομάδα, άλλα 99 στην Κρήτη! (εικόνες)

Για πάνω από μια εβδομάδα τα επίσημα στοιχεία για τον κορονοϊό, από τη σελίδα του ΕΟΔΥ, έδειχναν την Κρήτη σταθερά στα 465 κρούσματα. Ούτε ένα παραπάνω δεν καταγράφηκε όλες αυτές τις ημέρες! Μέχρι και πριν από μια ώρα.

Ο επίσημος κατάλογος του ΕΟΔΥ μέχρι τις 8:30 το πρωί της Τετάρτης. Η Κρήτη την τελευταία εβδομάδα είχε σταθερά 465 κρούσματα

Στο μεταξύ όμως, και παρά το ότι δεν καταγράφονταν νέα κρούσματα στην Κρήτη, τουλάχιστον στην επίσημη λίστα του ΕΟΔΥ, οι περιορισμοί στο νησί ότι μόνο παρέμεναν αλλά και επεκτάθηκαν χρονικά!

Και ξαφνικά, ενώ όλα ήταν σταθερά για πάνω από μία εβδομάδα, μέσα σε μία ώρα άλλαξε ο κατάλογος του ΕΟΔΥ, προστέθηκαν χιλιάδες στην Ελλάδα και 99 στην Κρήτη!

Ο ανανεωμένος κατάλογος του ΕΟΔΥ στις 9:30 πμ της Τετάρτης. Ξαφνικά καταγράφονται χιλιάδες νέα κρούσματα και η Κρήτη, μετά από σχεδόν μια εβδομάδα με σταθερά 465 κρούσματα, “πετάγεται” στα 564!

Τι ακριβώς γίνεται; Είχε… “κολλήσει” το σύστημα τόσες μέρες και έδινε λάθος στοιχεία; Είναι κάποια “κόλπα” του ΕΟΔΥ για να μας ετοιμάσουν για νέα μέτρα; Υπάρχει κάτι άλλο;

Σε κάθε περίπτωση αυτή η εικόνα δείχνει προχειρότητα (που μπορεί να ερμηνευτεί και ως αναξιοπιστία…) για ένα τόσο σοβαρό θέμα…

Καμιά απάντηση;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί