Ρεκόρ ανθρωπιάς στην Αυγενική: Μέσα σε λίγες ώρες προσφέρθηκαν 40 φιάλες αίματος (φωτο)

Μέσα σε λίγες μόνο ώρες σε ένα μικρό χωριό της Κρήτης, στην Αυγενική Ηρακλείου, η εθελοντική αιμοδοσία απέφερε 40 φιάλες αίματος!

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΑιματοΚρήτη

Μόνο με ένα απερίγραπτο συναίσθημα ευγνωμοσύνης θα μπορούσε να περιγραφεί η εθελοντική αιμοδοσία στην Αυγενική που πραγματοποιήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 2020. Ένα μικρό χωριό της Κρήτης μέσα σε λίγες ώρες πρόσφερε 40 μονάδες αίματος! 

Την αιμοδοσία πραγματοποίησε ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Αιματοκρήτης» στην μνήμη του Νικολάου Γεργιανάκη με τη βοήθεια του Πολιτιστικού Συλλόγου, της τοπικής κοινότητας και της Ενορίας Αυγενικής ενώ την επιστημονική φροντίδα των αιμοδοτών είχε η κινητή μονάδα του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου. 

Έπαινοι απονεμήθηκαν στους πρώτους σε προσφορά εθελοντές αιμοδότες της Αυγενικής τους οποίους συγχαίρουμε για την προσφορά τους: 

Κοσμαδάκης Σπυρίδων  

Γεργιανάκης Εμμανουήλ  

Σπινθουράκης Νικόλαος 

Πατεδάκη Ελευθερία 

Πλούσος Εμμανουήλ 

Σταυρουλάκη Σοφία 

Γεργιανάκης Νικόλαος 

Γεργιανάκη Μαρία 

Σχοιναράκης Κωνσταντίνο 

Παράλληλα με την εθελοντική αιμοδοσία έγινε περιφορά της φλόγας της 18ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών από εφήβους λαμπαδηδρόμους Και μπορεί η φλόγα της αγάπης να “έσβησε” στην Αυγενική, άναψε όμως στις καρδιές μας! 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί