Πρώτη στην Ελλάδα η αιμοδοσία ΠΑΓΝΗ σε εθελοντές δότες μυελού των οστών

Η συνεργασία της Αιμοδοσίας ΠΑΓΝΗ με τον σύλλογο Όραμα Ελπίδας, έναν σύλλογο που έχει ως κύριο στόχο την αύξηση του αριθμού των Εθελοντών Δοτών μυελού των οστών στη χώρα μας, ξεκίνησε το 2015. Ο σύλλογος αυτός με το έργο του έχει κατορθώσει να φέρει τη χώρα μας στις πρώτες θέσεις των κρατών της Ευρώπης ως προς τις εγγραφές εθελοντών στην πανελλήνια και παγκόσμια λίστα.

Πρόσφατα εστάλη στην αιμοδοσία ΠΑΓΝΗ μια ευχαριστήρια επιστολή από το Όραμα Ελπίδας διότι όπως αναγράφεται: « η Αιμοδοσία του ΠΑΓΝΗ, έχει τις περισσότερες εγγραφές (2.956) από τις εγγραφές των Νοσοκομείων  (και μάλιστα πολύ μεγαλύτερων του ΠΑΓΝΗ), σε όλη την Ελλάδα και από τις εγγραφές αυτές, 3 συνάνθρωποι μας πήραν ζωή από τους δότες σας που βρέθηκαν συμβατοί».

“Μεταφέροντας τα συγχαρητήρια σε όλους εσάς, τους εθελοντές, που μας στηρίζετε συστηματικά στην προσπάθεια μας να προσφέρουμε ζωή στους συνανθρώπους μας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για άλλη μία φορά από καρδιάς και να σας υπενθυμίσουμε τα σημεία όπου μπορείτε να κάνετε εγγραφή ως δότες μυελού των οστών / αιμοποιητικών “, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί