«Άνθρωποι των σπηλαίων» μια πενταμελής οικογένεια από την Κρήτη – Πήγαν στην ορεινή Κορινθία για να μην κολλήσουν κορονοϊό (Φωτο)

Τα παιδιά δεν πήγαιναν στο σχολείο, γενικώς απέφευγαν τις επαφές με τον κόσμο και όπως λένε οι πληροφορίες ο 45χρονος πατέρας ήταν φανατικός αντιεμβολιαστής

Toν γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση της πολύτεκνης οικογένειας που ζούσε λες και ήταν στην παλαιολιθική εποχή, στο χωριό Μάννα (Μάρκασι) του δήμου ΞυλοκάστρουΕυρωστίνης, στην ορεινή Κορινθία.

Η όλη υπόθεση έγινε γνωστή όταν 67χρονος έκανε καταγγελία στο ΑΤ Ξυλοκάστρου υποβάλοντας έγκληση σε βάρος άγνωστου δράστη που διαμένει κάτω από πρωτόγονες συνθήκες κοντά στο χωράφι του, γιατί έβαλε φωτιά στο αγροτικό αυτοκίνητο του, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο χωράφι του. Από την προανάκριση προέκυψε ότι δράστης του εμπρησμού είναι ένας 45χρονος άνδρας που μένει στην περιοχή ”Σαϊτάς” κοντά στην κοινότητα Μάννα(Μάρκασι) Κορινθίας.

Την επόμενη μέρα το πρωί ισχυρές δυνάμεις παρουσία εισαγγελέα πήγαν στο σημείο όπου ήρθαν αντιμέτωποι με τον 45χρονο, την 39χρονη γυναίκα του, την 22χρονη κόρη του και ένα ακόμη ανήλικο άτομο. Η οικογένεια, όχι μόνο αρνήθηκε τον έλεγχο, αλλά αντιστάθηκαν, επιτέθηκε στους αστυνομικούς τραυματίζοντας με ένα ξύλο αστυνομικό στο κεφάλι και μάλιστα άρπαξαν όπλα που είχαν κρυμμένα στο σημείο, πυροβόλησαν κατά του κλιμακίου και εξαφανίστηκαν από την περιοχή.

Το πρωί της περασμένης Δευτέρας (12.02.2024) στο σημείο που διαμένει η οικογένεια πήγαν αστυνομικοί της ΕΚΑΜ από την Αθήνα και της ΟΠΚΕ και μετά από επιχείρηση κατάφεραν να συλλάβουν τα 4 άτομα που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και διαπιστώσουν πως η πολύτεκνη οικογένεια (έχουν ακόμα ένα βρέφος ενός έτους, ένα κοριτσάκι 6 ετών και ένα αγοράκι 14 ετών) διαμένουν σε αυτοσχέδιο παράπηγμα που δεν υπάρχουν τα απολύτως απαραίτητα, και κάτω από το χωμάτινο δάπεδο έχουν σκάψει τούνελ μήκους 30 μέτρων που καταλήγει σε μια ρεματιά.Το συγκεκριμμένο λαγούμι διέθετε και δωμάτια!

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αυτοσχέδιο τυφέκιο, ένα αεροβόλο όπλο, 102 κυνηγετικά φυσίγγια, 81 σφαίρες πολεμικού όπλου, 7 αυτοσχέδια τόξα, 20 βέλη, 4 μαχαίρια και ένα τσεκούρι.

Σύμφωνα με τις τελευταίας πληροφορίες η οικογένεια ήρθε στο χωριό τρία χρόνια πριν περίπου από την Κρήτη, αγόρασε ένα χωράφι με ένα καλύβι με όχι πολλά λεφτά(2-3000 ευρώ) και έτρωγε ότι καλλιεργούσε. Τα παιδιά δεν πήγαιναν στο σχολείο, γενικώς απέφευγαν τις επαφές με τον κόσμο και όπως λένε οι πληροφορίες ο 45χρονος ήταν φανατικός αντιεμβολιαστής! Φώναζε και απειλούσε τους αστυνομικούς να μην τους πλησιάσουν και κολλήσουν.

Μια τραγική ιστορία που ήρθε σαν αποτέλεσμα της αντιεμβολιαστικής υστερίας που ξέσπασε στην χώρα μας αλλά και παγκοσμίως με την επιδημία του κορονοϊού.

Δείτε τις φωτογραφίες

Ρεπορτάζ mifi, korinthia24.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί