Βενιζέλειο: Εσωτερικές μετακινήσεις γιατρών για να μην ακυρωθούν τα χειρουργεία

Με εσωτερική μετακίνηση γιατρών θα λειτουργήσουν τα τακτικά χειρουργεία του Βενιζελείου, μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Αυτό αποφασίστηκε σε σημερινή σύσκεψη στο νοσοκομείο, μετά την αδυναμία του Αναισθησιολογικού Τμήματος να καλύψει τις ανάγκες για τις τελευταίες 10 ημέρες του μήνα.

Δείτε: Άφησαν ανοχύρωτο το ΕΣΥ και στην Κρήτη: Σταματούν τα τακτικά χειρουργεία του Βενιζελείου λόγω έλλειψης γιατρών!

Στην ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρονται:

Χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκαν και θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται τα τακτικά χειρουργεία στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Αυτό  αποφασίστηκε ομόφωνα σήμερα μετά από την ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε  ο Διοικητής  Κώστας Τερζάκης και η Αναπληρώτρια Διοικήτρια Ελευθερία Κωστάκη, παρουσία της  Δ/νσης Ιατρικής Υπηρεσίας, του Επιστημονικού Συμβουλίου, εκπροσώπων του Αναισθησιολογικού Τμήματος και της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, των Προέδρων των Νοσοκομειακών γιατρών Ν. Ηρακλείου και  του Σωματείου Εργαζομένων Β.Γ.Ν.Η.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, όλα τα εμπλεκόμενα μέλη συναίνεσαν στη δυνατότητα υποστήριξης της λειτουργίας του Αναισθησιολογικού Τμήματος από «ιδίους πόρους» της μονάδας υγείας, με την εσωτερική μετακίνηση αναισθησιολόγου του ΤΕΠ, στηρίζοντας την σχετική απόφαση την οποία υπέγραψε ο Διοικητής του νοσοκομείου, εξασφαλίζοντας τη συνεχή και ομαλή ροή των τακτικών επεμβατικών πράξεων και των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί