Δεν έχει ακόμα εκδοθεί η προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομίσθιων Κινηματογράφου και Χορού στα Καλλιτεχνικά!

Βρισκόμαστε ήδη στις 18 Σεπτεμβρίου και δεν έχει ακόμα εκδοθεί η προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτικών, εξειδικευμένων στα αντικείμενα Κινηματογράφου και Χορού για τα Καλλιτεχνικά Σχολεία! Αυτό αναφέρει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων «9 Μούσες»
Καλλιτεχνικού Σχολείου Ηρακλείου Κρήτης.

Στην ανακοίνωση σημειώνονται:

Η νέα καλλιτεχνική επιτροπή, της οποίας πρόεδρος είναι ο αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, κ. Μπαραλής Γεώργιος, έπρεπε να έχει ήδη ορίσει τα κριτήρια πρόσληψης των εκπαιδευτικών των συγκεκριμένων ειδικοτήτων, για να μπορέσει το Τμήμα Προσωπικού του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων να προχωρήσει στην έκδοση της προκήρυξης.

Επισημαίνουμε ότι το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την έκδοση της προκήρυξης, την υποβολή των αιτήσεων των υποψηφίων, την έκδοση προσωρινών πινάκων, την υποβολή ενστάσεων, την έκδοση οριστικών πινάκων και την πρόσληψη των εκπαιδευτικών στα σχολεία εκτιμάται από 6 έως 8 εβδομάδες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ακόμα και αν ξεκινήσει η διαδικασία άμεσα, οι καθηγητές θα βρίσκονται στη θέση τους το Νοέμβριο και οι μαθητές μας θα έχουν χάσει 2 μήνες μαθημάτων.

Το θέμα αυτό αφορά τα εξής σχολεία: Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αθήνας, Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Κερατσινίου Δραπετσώνας, Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Περιστερίου, Καλλιτεχνικό Σχολείο Γέρακα Αττικής, Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου, Καλλιτεχνικό Σχολείο Κοζάνης, Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης και Καλλιτεχνικό Λύκειο Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης  καθώς και Καλλιτεχνικό Σχολείο Ηρακλείου Κρήτης το οποίο και εκπροσωπεί ο σύλλογος μας  που πρέπει να προσληφθούν τέσσερις καθηγητές χορού και δυο κινηματογράφου.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί