Πρυτανικές εκλογές σήμερα στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Η νέα πρυτανική αρχή του Πανεπιστημίου Κρήτης εκλέγεται σήμερα, με τον νυν πρύτανη Παναγιώτη Τσακαλίδη και τον κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής, Γιώργο Κοντάκη, να διεκδικούν την πρυτανεία.

Η διαδικασία πραγματοποιείται ηλεκτρονικά από τις 8 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα. Αν κατά την πρώτη ψηφοφορία κανένας από τους υποψήφιους συνδυασμούς δε συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία ή, σε περίπτωση ισοψηφίας, η εκλογική διαδικασία θα επαναληφθεί αύριο Τρίτη 21 Ιουλίου.

Το ακαδημαϊκό αξίωμα διεκδικούν ο νυν πρύτανης του Ιδρύματος, καθηγητής στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών Παναγιώτης Τσακαλίδης και ο κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής του Ιδρύματος, καθηγητής Γιώργος Κοντάκης.

Με τον κ. Τσακαλίδη υποψήφιοι αντιπρυτάνεις είναι ο πρόεδρος του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης Ανδρέας Φουντουλάκης, η κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Σχολής Αγγέλα Καστρινάκη, ο Δημήτρης Παπάζογλου από το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών, και ο Ιωάννης Ρωμανός από το Τμήμα Ιατρικής.

Υποψήφιοι αντιπρυτάνεις με τον κ. Κοντάκη είναι οι Γιώργος Κοσιώρης, καθηγητής, τ. πρόεδρος Τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών, Δημήτρης Μυλωνάκης, καθηγητής-κοσμήτορας Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, Μιχάλης Παυλίδης, καθηγητής-πρόεδρος Τμήματος Βιολογίας και Κώστας Σπανουδάκης, καθηγητής Τμήματος Φιλολογίας-αντιπρύτανης Π.Κ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί