Όταν οι “φύλακες” παραβιάζουν το νόμο… – Το προκλητικό παρκάρισμα οχήματος της Δημοτικής Αστυνομίας Ηρακλείου

Το όχημα της Δημοτικής Αστυνομίας Ηρακλείου καταλαμβάνει θέση που απαγορεύεται έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου… Η φωτογραφία είναι σημερινή και προφανώς αποδεικνύει πολλά για το “καουμποϊλίκι” ορισμένων…

Φωτογραφία από Dimitris Vrithias

Σχετικά Άρθρα

3 Thoughts to “Όταν οι “φύλακες” παραβιάζουν το νόμο… – Το προκλητικό παρκάρισμα οχήματος της Δημοτικής Αστυνομίας Ηρακλείου”

  1. Anti-logos

    @Μπαλαλή Ειρήνη
    Χαχαχαχα, …”ότι του φανεί του λωλοστεφανή….”(!)
    Καλά βρε κοπέλα μου, δλδ να μην πιστεύουμε πια ΟΥΤΕ τα μάτια μας??
    Ούτε ο #skai_xeftiles δεν θα το τολμούσε αυτό. Την πινακίδα από πάνω λες δλδ να …..μην την λάβουμε υπόψιν μας, να πιστέψουμε εσένα??

    Για κάνε τον κόπο….. και διέψευσε και τα μάτια μας……..
    https://earth.google.com/web/@35.33910065,25.13691391,28.24686623a,0d,60y,96.16601041h,79.53212246t,0r/data=IhoKFkJYcFI3VGdSQlNuZWlLWV9EbktONFEQAg

  2. Ελισάβετ

    Από την παρακάτω εικόνα του Google Street φαίνεται ότι το κίντρινο πλαίσιο στο δρόμο είναι ένα και επομένως το σήμα αναφέρεται στο πλαίσιο αυτό (που χωράει δύο αυτοκίνητα):
    https://goo.gl/maps/CXco1KFuZtY9D3xj7

    Εφόσον δεν υπάρχει κάποιο σήμα που να δηλώνει θέση στάθμευσης δημοτικής αστυνομίας, τότε η θέση είναι για ΑΜΕΑ. Εκτός αν κι αυτό είναι παραπληροφόρηση.

  3. Μπαλαλή Ειρήνη

    Η καταγγελία σας είναι τελείως ανακριβής και παραπλανητική.Η ανάρτηση θα πρέπει να κατέβει και να ζητηθεί συγνώμη από τη Δημοτική Ασυνομία.Ο συντάκτης θα πρέπει να επιπληχθει γιατί οφείλει να ελέγχει την κάθε πληροφορία προτού την ανεβάσει.
    Η θέση είναι για υπηρεσιακά οχήματα,η θέση αναπήρων είναι πισω

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί