Απίστευτος: Ο Φ. Κοκοτός θέλει… να του ζητήσουμε συγγνώμη και να διαγράψουμε τις αποκαλύψεις, αλλιώς…

Αρχικά δεχτήκαμε ένα τηλεφώνημα και στη συνέχεια μια απίστευτη επιστολή από τον κ. Φ. Κοκοτό, ο οποίος ζητάει, να του… ζητήσουμε συγγνώμη, να διαγράψουμε όσα γράψαμε γιατί αν δεν το κάνουμε…

Δείτε όσα γράψαμε, με βάση τις αναρτήσεις του κ. Κοκοτού:

Ποια είναι η εταιρεία των “αρίστων” που πήρε τα 32 εκ.€- Ο Κρητικός που απεχθάνεται κράτος και αριστερά!

Ο κ. Κοκοτός, με γνωστό ύφος, μας λέει ότι μας… ενημέρωσε πως είναι …. “ψευδές και συκοφαντικό” το δημοσίευμα! Και μας γράφει μάλιστα πώς να του ζητήσουμε συγγνώμη!

Μάλλον δεν κατάλαβε ότι το όλο θέμα απασχολεί όχι μόνο την ελληνική πολιτική σκηνή, την κοινή γνώμη, αλλά ακόμα και την ΕΕ. καθώς ήδη κατατέθηκε ερώτηση από τους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε: Ερώτηση Ευρωβουλευτών ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην Κομισιόν για τη Marketing Greece

Κι εκείνος θέλει… μετάνοιες…

Διαβάστε το κείμενό του:

Αξιότιμε κύριε Ανδρικάκη,

Όπως σας ενημέρωσα τηλεφωνικά, το παρακάτω είναι ένα ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα.

Η διάψευση είναι εδώ: https://sete.gr/el/kentro-typou/deltia-typou-anakoinoseis/news-repository/2020/deltio-typou-sete-shetika-me-paraplanitika-sukofantika-kai-pseudi-dimosieymata/

Είναι λυπηρό να αναρτώνται παρόμοια δημοσιεύματα από δημοσιογράφους χωρίς να έχουν ελέγξει ως οφείλουν από τον κώδικα δεοντολογίας τους την αλήθεια των γραφόμενών τους.

Σας καλώ να αποσύρετε άμεσα το ψευδές αυτό δημοσίευμα, και να δημοσιεύετε άμεσα μία έγγραφη συγνώμη περιλαμβάνοντας κατ’ ελάχιστον το εξής κείμενο: 

«Ζητώ συγνώμη από τον κ.Φώτη Κοκοτό που ενέπλεξα ψευδώς το όνομά του σε ανύπαρκτη ανάθεση ποσού 32εκ€, και δηλώνω πως σέβομαι και τιμώ το πρόσωπό του»

Σε περίπτωση που δεν προβείτε άμεσα στην απαραίτητη αυτή διαγραφή του συκοφαντικού σας δημοσιεύματος και έγγραφης συγνώμης, σας δηλώνω πως επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου. Φώτης Κοκοτός

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Απίστευτος: Ο Φ. Κοκοτός θέλει… να του ζητήσουμε συγγνώμη και να διαγράψουμε τις αποκαλύψεις, αλλιώς…”

  1. Anti-logos

    Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι που μπλέξατε τα άρθρα. Τι δουλειά έχουν οι αποκαλύψεις για την καταλήστεψη του δημόσιου χρήματος, του κόπου των φορολογουμένων από τις συμμορίες των Αθηνών και περιχώρων, με τα……. “σκουπίδια και τα απορρίμματα”??
    Αλέκο, άρχισε παλικάρι μου να προσέχεις λίγο περισσότερο, (όχι να φοβάσαι βέβαια), γιατί στην Αττική τουλάχιστον η κολεξιόν “Τσιμεντένια παπουτσάκια, καλοκαίρι – χειμώνας 2019-2021”, προβάλλεται πολύ. Και μακριά από “Μαύρες…..porsche cayenne”.

  2. CitizenMitsos

    Ο Κοκοτός ίσως νομίζει ότι είναι ο Κοκός! Διαθέτει απύθμενο θράσος. Δηλαδή αντί να απολογείται που πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη, προσπαθεί να επιβάλει και ακόμα και τον τρόπο με τον οποία θα του ζητηθεί συγγνώμη;

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί