Τον ρωτήσατε; – Ο Μπογδάνος θύμωσε με την «Επιτροπή 2021» εξαιτίας ανάρτησης για τη δολοφονία Λαμπράκη!

Καλό είναι την επόμενη φορά, πριν αναρτηθεί κάτι στα κοινωνικά δίκτυα από την Επιτροπή  «Ελλάδα 2021», να ερωτηθεί πρώτα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και να δώσει την έγκριση του.

Στον επίσημο λογαριασμό της Επιτροπής στο twitter υπήρξε αναφορά στην επέτειο της δολοφονίας του βουλευτή της ΕΔΑ και ακτιβιστή όπως και στην σχετικά ταινία του Κώστα Γαβρά για την υπόθεση, γεγονός που εξόργισε το βουλευτή της ΝΔ και τον ανάγκασε να θέσει «καυτά» ερωτήματα περί της σκοπιμότητας της συγκεκριμένης ανάρτησης.

Η κρυφή φιλο-κομμουνιστική προπαγάνδα της επιτροπής ωστόσο έπεσε στην αντίληψη του Μπογδάνου, ο οποίος με δική του ανάρτηση ξεκαθάρισε την διαφωνία του, τονίζοντας πως η συγκεκριμένη αναφορά είναι «άσχετη» με το έργο της επιτροπής.

«Παρακαλώ ως βουλευτής να μου εξηγηθεί, ποια σχέση έχει το έγκλημα της δολοφονίας Λαμπράκη με το έργο της Επιτροπής για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Ιδίως εφόσον ζητούμενο ήταν ένα “σαν σήμερα”, γιατί δεν επελέγη πχ η δολοφονία της Μπουμπουλίνας στις 22/5 του 1825;», σημειώνει στην ανάρτησή του ο κυβερνητικός βουλευτής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί