Όλα έχουν κόστος…- Το απίστευτο γλείψιμο του… “αδέκαστου αστέρα” του Ηρακλείου στον Μητσοτάκη! (εικόνα)

Θα μπορούσε να είναι απλά ασχολίαστο. Αλλά όταν αναφερόμαστε σε έναν τύπο που μέσα από 4-5 μέσα ενημέρωσης της Κρήτης καθημερινά επηρεάζει (ή προσπαθεί τουλάχιστον) την κοινή γνώμη, τότε τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Προφανώς ο καθένας – και ο δημοσιογράφος- έχει το δικαίωμα της πολιτικής επιλογής, της κομματικής επιλογής. Αλλά έχει και την ευθύνη πάντα να λέει την αλήθεια, από τη δική του οπτική γωνιά. Ποιά “αλήθεια”, λοιπόν, μπορεί να ακούσει κάποιος όταν ο “σχολιαστής” της πολιτικής καθημερινότητας ρίχνει τέτοιο γλείψιμο…

(σ.σ.: και στο παρελθόν θα μπορούσε να το κάνει σε άλλον, πχ στον Τσίπρα, αλλά ευτυχώς κάποιοι του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ τού έδειξαν την πόρτα…)

Φυσικά δεν είναι η πρώτη και η μόνη φορά που με κάποιο τρόπο προκαλεί ο άνθρωπος. Είναι γνωστός ο ακροδεξιός, ρατσιστικός λόγος του, ή τα fake προφίλ στο facebook για να εκβιάζει ή να απειλεί. Το έχουμε βιώσει αρκετοί από τον Κώστα Συλιγάρδο (ή όπως αλλιώς εμφανίζεται με τα διάφορα προφίλ του), όπως έχουμε γράψει και άλλες φορές.

Σημειώνουμε και πάλι ότι δε θα ασχολούμασταν μαζί του αν δεν εκπροσωπούσε σειρά μέσων ως “σχολιαστής”, “παρουσιαστής” κλπ, άρα αν δεν είχε τη δυνατότητα να διαμορφώνει ή να επηρεάζει την κοινή γνώμη.

Ερώτημα, πριν διαβάσετε: άραγε τέτοιο γλείψιμο έγινε μόνο για… ιδεολογικούς λόγους;

Για να θυμηθούμε:

Ο “αστέρας” του Ηρακλείου στα χνάρια Τζήμερου: Οι ρατσιστικές προκλήσεις και οι ύβρεις σε όσους αντιδρούν

Τρομολαγνική ραδιοφωνική «δημοσιογραφία» στο Ηράκλειο, με εκφράσεις μίσους και βίας – Τι καταγγέλλει αναγνώστης

Ιδού η διαπλοκή στην “ενημέρωση” της Κρήτης!- Πώς μέσω του κρατικού χρήματος γινόταν η “αδούλωτη φίλια δημοσιογραφία” από περίεργα έντυπα (έγγραφα)

Σχετικά Άρθρα

3 Thoughts to “Όλα έχουν κόστος…- Το απίστευτο γλείψιμο του… “αδέκαστου αστέρα” του Ηρακλείου στον Μητσοτάκη! (εικόνα)”

  1. Μπάμπης πετρακης

    Γιατί δεν υπάρχει η υπογραφή του γράφοντα…. Ερώτηση?

  2. CitizenMitsos

    Αυτός δεν ήταν ΠΑΣΟΚ μέχρι πρότινος, τουλάχιστον τότε που πούλαγε ολοσέλιδες διαφημίσεις σε κάτι περιοδικά που δεν γνωρίζει κανείς;

  3. Anti-logos

    Έντεκα εκατομμύρια λόγοι, ζεστής “ιδεολογίας & πολιτικής θέσης” υπάρχουν για κάθε πικραμένο.
    Ξέρεις όμως τι γίνεται αν πας στα βραχάκια και πατήσεις στη γλίτσα? Κατασκοτώνεσαι……
    Εγώ τουλάχιστον ξέρω πολλούς που την έπαθαν…….
    ** Φίλοι, μην ασχολείστε με αυτούς, (δεν είναι ο μόνος δυστυχώς). Όποιος “διαμορφώνεται” με αυτόν τον λόγο, με αυτό το είδος “σάλιου”, ΘΕΛΕΙ να “διαμορφωθεί”. Σωσμό δεν έχει.
    #ΜεταΘαΛογαριαστουμε…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί