Τρομολαγνική ραδιοφωνική «δημοσιογραφία» στο Ηράκλειο, με εκφράσεις μίσους και βίας – Τι καταγγέλλει αναγνώστης

Όταν η κρητική δημοσιογραφία υιοθετεί την γραφικότητα Βελόπουλου, το αποτέλεσμα είναι ένας ρατσιστικός και τρομολαγνικός οχετός.

Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη του Candiadoc, ο οποιός έστειλε μήνυμα στη σελίδα μας, γνωστός δημοσιογράφος του Ηρακλείου, ο οποίος κάνει ραδιοφωνική εκπομπή, έχει επιδοθεί σε ένα άνευ προηγουμένου τρομολαγνικό αφήγημα, με δηλώσεις τύπου ότι έπρεπε να βυθιστεί το τουρκικό ερευνητικό Ουρούτς Ρέιτς (βλ. και γραφικότητες Βελόπουλου), για τη Μόρια, για τον τοξοβόλο του Συντάγματος. Δηλώσεις που σύμφωνα με τον αναγνώστη οδηγούν τους ανθρώπους σε μίσος και πράξεις βίας.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει ο αναγνώστης, ο ίδιος σχολίασε στην σελίδα του δημοσιογράφου για το αφήγημα μίσους του, με αποτέλεσμα να τον σβήσει και να μην μπορεί να σχολιάσει.

Το μήνυμα του αναγνώστη μας, του οποίου τα στοιχεία είναι γνωστά σε εμάς και δεν δημοσιεύονται για ευνόητους λόγους:

Παιδιά καλησπέρα. Έτυχε πριν λίγο να ακούσω την εκπομπή αυτού του Συλιγάρδου., το τι έβγαζε το στόμα του ήταν άλλο πράγμα. Έλεγε για την μόρια, για έναν τοξοβολο τρομοκράτη, για τους Τούρκους ότι πρέπει να βυθισουμε το ερευνητικό σκάφος και άλλα τέτοια πολλά που οδηγούν τους ανθρώπους σε μίσος και σε πράξεις βίας. Εγώ τον έκραζα στην σελίδα του και με έσβησε. Ευχαριστώ

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Τρομολαγνική ραδιοφωνική «δημοσιογραφία» στο Ηράκλειο, με εκφράσεις μίσους και βίας – Τι καταγγέλλει αναγνώστης”

  1. CitizenMitsos

    Χαρά στο κουράγιο του αναγνώστη να αντέξει το παραλήρημα. Μπράβο!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί