Διαδικτυακό πρόγραμμα Αρχαίων Ελληνικών με κόστος… «μόνον 5 ευρώ» διαφημίζει ο «τηλεπωλητής» Αδ. Γεωργιάδης, εν μέσω κορωνοϊού

Όλα θυσιάζονται στον βωμό του κέρδους

Ο Άδωνης Γεωργιάδης προκαλεί μέσω μιας ακόμη ανάρτησής του στο twitter. Αυτή τη φορά, διαφημίζει εν μέσω πανδημίας διαδικτυακό πρόγραμμα Αρχαίων Ελληνικών με κόστος… «μόνον 5 ευρώ» της Ελληνική Αγωγής. Εταιρεία δηλαδή στην οποία κατέχει το πλειοψηφικό εταιρικό μερίδιο.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων καλεί τους πολίτες να παρακολουθήσουν με τα παιδιά τους διαδραστικό πρόγραμμα για Αρχαία Ελληνικά στην Ελληνική Αγωγή πληρώνοντας «μόνον 5 ευρώ»!

Την ώρα που ολόκληρη χώρα παλεύει με την πανδημία του κορονοϊού, γιατροί και νοσηλευτές καταγγέλλουν τεράστιες ελλείψεις σε είδη βασικού εξοπλισμού προστασίας ενώ πολίτες και επαγγελματίες μιλούν για φαινόμενα αισχροκέρδειας σε είδη ατομικής υγιεινής και προστασίας από τον Covid-19, ο κ. Γεωργιάδης βρίσκει απολύτως ηθικό, σωστό και γιατί όχι μια ιδανική ευκαιρία να … πουλήσει διαδικτυακά μαθήματα.

Όλα θυσιάζονται στον βωμό του κέρδους.

Εν μέσω πανδημίας ο υπουργός Ανάπτυξης έδειξε πως δεν έχει πετάξει ποτέ από πάνω του το πρόσωπο του τηλεπωλητή. Αυτού που δεν δίσταζε κάποτε να διαφημίζει και να “σπρώχνει” στους πολίτες ακόμα και τα περιβόητα… νανογίλεκα!

Δεν πρόκειται για έναν απλό ιδιώτη επιχειρηματία που αποφάσισε να αδράξει σαν “κοράκι” την ευκαιρία της εποχής για να βγάλει χρήματα.

Πρόκειται για έναν υπουργό της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη που διαφημίζει υπηρεσίες εταιρείας ΕΠΕ στην οποία κατέχει την πλειοψηφία των εταιρικών μεριδίων, με διαχειριστή τον αδερφό του ενώ και η σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου έχει εταιρικά μερίδια.

Πρόκειται για τον υπουργό Ανάπτυξης της ελληνικής κυβέρνησης που ξαφνικά βγαίνει δημόσια αναίσχυντα και πουλάει μέσω twitter… Παιδεία! Κάνει την κρίση ευκαιρία σαν “δεινός μπίζνεσμαν”.

Εκμεταλλεύεται την προβολή που έχει ως υπουργός και εν μέσω μιας τόσο σοβαρής κρίσης που διανύει η χώρα, πασχίζει να βγάλει κέρδος. Μάλλον έτσι φαίνεται πως κατανοεί την “ανάπτυξη” ο υπουργός. Να κερδίζει μονάχα η… τσέπη του και η τσέπη συγγενών και φίλων.

Μην ξεχνάμε το διορισμό ατόμου από την παρέα του ΚΕΕΛΠΝΟ στην Εθνική Κεντρική Αρχή Προμηθειών Υγείας και το “δωράκι” των 20.000 ευρώ σε εταιρεία μετακλητού υπαλλήλου της ΝΔ!

Δείτε: Ο Άδωνης διόρισε στην Εθνική Κεντρική Αρχή Προμηθειών Υγείας άτομο από την… «παρέα του ΚΕΕΛΠΝΟ»

Μειώνουν 50% τους μισθούς λόγω κορονοϊού, αλλά δίνουν 20.000 € σε στέλεχος της ΝΔ για… προωθήσεις στο facebook!

Μια απλή ερώτηση αντί επιλόγου. Αν ήθελε να δώσει το καλό και το ηθικό παράδειγμα εν μέσω πανδημίας, γιατί δεν προσέφερε δωρεάν τα μαθήματα και τα πλάσαρε επ’ αμοιβή;

Documentonews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί