«Ο χειρισμός δεν ήταν αυτός που θέλαμε», ομολογεί ο Βορίδης για την επανασύσταση του υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Βορίδης επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη τα έχει κάνει μπάχαλο στο μεταναστευτικό

“Νομίζω ότι ο τρόπος με τον οποίο ανασυντάχθηκε η κυβέρνηση αποτελεί και μια έμμεση ομολογία ότι προφανώς ο χειρισμός ως εδώ δεν ήταν αυτός που θέλαμε”, τόνισε μιλώντας στον ραδ. σταθμό real fm, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μ. Βορίδης, αναφερόμενος στην επανασύσταση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής από την κυβέρνηση.

Στο πλαίσιο αυτό, έκανε λόγο για αυτοκριτική, ενώ πρόσθεσε πως η κυβέρνηση έχει καθυστερήσει να υλοποιήσει αυτά που έχει ψηφίσει σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο πεδίο. 

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Βορίδης επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη τα έχει κάνει μπάχαλο στο μεταναστευτικό

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Μάκη Βορίδη, τονίζει:

Η παραδοχή ότι η επανασύσταση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής συνιστά ομολογία αποτυχίας της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο πεδίο, στην οποία προχώρησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, προσθέτει ένα ακόμη πολύ σοβαρό πρόβλημα στον Κυρ. Μητσοτάκη. Με τη δήλωση αυτή, ο κ. Βορίδης επιβεβαίωσε εκ των έσω αυτό που όλοι γνώριζαν αλλά δεν τολμούσαν να παραδεχτούν: ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη τα έχει κάνει μπάχαλο στο κρίσιμο αυτό ζήτημα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί