Η ΝΔ τακτοποίησε άλλο ένα «δικό της παιδί»: Σύντροφος ΓΓ η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος

Η οικογενειοκρατία καλά κρατεί στην κυβέρνηση, με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας όπως φαίνεται να κάνει τα πάντα για να διατηρήσει επάξια τον τίτλο της πρωταθλήτριας στους διορισμούς συγγενών σε καίριες θέσεις. 

Άλλωστε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι από τους πρώτους που δίνει το παράδειγμα διορίζοντας τον έναν συγγενή του μετά τον άλλο, παρά τις σαφείς εντολές προς τους υπουργούς του και τα «ασυμβίβαστα».

Αυτή τη φορά, ο πρωθυπουργός, διαψεύδοντας και πάλι τον ίδιο του τον εαυτό, διόρισε ως αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπο την Αριστοτελία Πελώνη. Δημοσιογράφος στο επάγγελμα από το 1998, η κυρία Πελώνη δεν αποτελεί μια τυχαία επιλογή του κ. Μητσοτάκη σε αυτή τη θέση. Ο σύντροφός της, είναι ο κύριος Γιάννης Μαστρογεωργίου, ο νυν γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και πρώην Διευθυντής του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Δείτε επίσης: Η “ενημέρωση” στα χέρια Μητσοτάκη! – Συνεχίζονται οι προσθήκες “αρίστων” δημοσιογράφων στην υπηρεσία του!

Ο κ. Μητσοτάκης λοιπόν, εμπλούτισε το επικοινωνιακό του επιτελείο με έναν ακόμη διορισμό συγγενικών προσώπων. 

Η κυρία Πελώνη ξεκίνησε από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ και το ελεύθερο ρεπορτάζ και αργότερα, πέρασε στο Πολιτιστικό Τμήμα, όπου έκανε συνεντεύξεις με μεγάλες προσωπικότητες (Philip Roth, Norman Mailer, Amartya Sen κ.ά). Από το 2012 μέχρι το 2015 είχε και την ευθύνη της στήλης «Μικροπολιτικός». Το 2016 εντάχθηκε στο δυναμικό της «Καθημερινής», όπου ανέλαβε το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας. Στην «Καθημερινή» σύστησε και έγραφε και την καθημερινή στήλη «Το Κονκλάβιο».

documentonews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί