Το τεράστιο ποσό που θα εισπράξει η Χρυσή Αυγή εάν την απαλλάξουν

Επιχορήγηση «μαμούθ» της τάξεως των 8 εκατομμυρίων ευρώ, αναμένεται να λάβει η Χρυσή Αυγή αν το δικαστήριο απαλλάξει τους πρώην βουλευτές και τον αρχηγό της ναζιστικής οργάνωσης.

Η χρηματοδότηση του κόμματος είχε διακοπεί από τη Βουλή το 2013, όταν στελέχη του κατηγορήθηκαν για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, σε περίπτωση που απαλλαγεί θα εισπράξει αναδρομικά το υπέρογκο ποσό.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, στην περίπτωση που υπάρξει απαλλακτική απόφαση ή δεν πάρει τον χαρακτήρα της εγκληματικής οργάνωσης από την απόφαση του δικαστηρίου τότε η Χρυσή Αυγή υπάρχει πιθανότητα να λάβει 8 εκατ. ευρώ.

Δείτε επίσης: Δίκη Χρυσής Αυγής: Πρόταση της εισαγγελέως για ενοχή του Ρουπακιά για ανθρωποκτονία με δόλο – «Καθαροί» οι υπόλοιποι

Προκλητική εισήγηση της εισαγγελέως: Δεν είναι εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Το τεράστιο ποσό που θα εισπράξει η Χρυσή Αυγή εάν την απαλλάξουν”

  1. CitizenMitsos

    Έχουν βγάλει αθώους του παιδεραστές της ΝΔ, τους κλέφτες, τους εισαγωγείς ναρκωτικών που εξαφάνισαν 10 ανθρώπους, τους Μηλιώνηδες και τους Φλώρους, τους Τσουκάτους και τους Ρουσόπουλους. Τώρα μένει να βγάλουν αθώα και τα κτήνη της Χρυσής Αυγής για να κλείσει ο κύκλος των “αθώων”.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί