Κολωνός: «Έλεγχο από πάνοπλους αστυνομικούς δέχθηκε η 12χρονη και τα αδέρφια της»

Έλεγχο από πάνοπλους αστυνομικούς καθώς πήγαινε να συναντήσει την οικογένεια της υπέστη η 12χρονη μαζί με τα αδέρφια της, όπως κατήγγειλε η δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Αρχικά, η κ. Ταραχοπούλου ανέφερε ότι η 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας στον Κολωνό έδωσε την πέμπτη της κατάθεση, η οποία και ήταν μαραθώνια καθώς κράτησε από τις 14:30 το μεσημέρι μέχρι τις 20:00 το βράδυ, το κορίτσι ρωτήθηκε μόνο για τα πρόσωπα, για τα οποία κλήθηκε να αναγνωρίσει. Η 12χρονη αναγνώρισε τουλάχιστον πέντε άτομα.

Σύμφωνα με την Ασπασία Ταραχοπούλου: «Το παιδί και πάλι έδειξε τον Γιώργο, τον οποίο όμως δεν της έδειξαν. Έχει πει τα στοιχεία του και που μένει, ήταν κοντά στην περιοχή που διέμεναν το κορίτσι και ο Ηλίας Μίχος».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη συνάντηση που είχε τη 12χρονη, καθώς και τα αδέρφια του με τη μητέρα του στη φυλακή.

«Το κορίτσι είχε κανονιστεί, με δική μου παρέμβαση στην εισαγγελία ανηλίκων, που έγινε δεκτή, να δει το μικρό της αδελφό και τη μητέρα της που ήταν στην φυλακή μετά την κατάθεση που έδωσε στις Αρχές. Στη συνέχεια ζητήθηκε από τα αδέρφια της να δουν το κορίτσι, καθώς είχαν να τη δουν από τον Οκτώβριο. Δεν της επετράπη να πάει στο σπίτι της, λες και ήταν ο θύτης και όχι το θύμα αλλά ζήτησαν όλη την οικογένεια να κατεβούν στο δρόμο και να τη συναντήσουν και κράτησε πέντε με δέκα λεπτά».

Η κυρία Ταραχοπούλου τέλος, προχώρησε στην καταγγελία με τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, περιγράφοντας το εξής : «Όταν έφτασαν στην πόλη στην οποία ζουν, με το υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειας, τους σταμάτησαν αστυνομικοί, πάνοπλοι, με φακούς, όπλα, μάσκες και κουκούλες και φώναζαν στα παιδιά να κατέβουν από το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να κλάψουν τα παιδιά. Έγινε ένας χαμός. Το θεωρώ απίθανο να μην υπήρχε συνεννόηση των αστυνομικών της πόλης με την Ασφάλεια».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί