“Έφυγε” ο Γιώργος Δεικτάκης- Υπέστη ανακοπή στο γήπεδο του ΟΦΗ

Έχασε το πρωί της Κυριακής τη μάχη για τη ζωή στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και πρώην ΓΓ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρητης, Γιώργος Δεικτάκης, που υπέστη χθες ανακοπή στο γήπεδο του ΟΦΗ.

Ο Γιώργος Δεικτάκης βρισκόταν στις θέσεις των επισήμων για τον αγώνα ΟΦΗ – ΑΕΚ όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του από ανακοπή.

Φωτογραφία: imageonline.gr

Δείτε: Απρόοπτο στο ΟΦΗ – ΑΕΚ: Ανακοπή υπέστη Ηρακλειώτης πολιτικός (φωτο)

Αγωνία για τον Γιώργο Δεικτάκη που υπέστη ανακοπή στο γήπεδο του ΟΦΗ

Του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες από διασώστες του Ερυθρού Σταυρού και γιατρό μέσα στο γήπεδο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ, όπου δόθηκε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Μόλις πριν από ένα μήνα είχε χειρουργηθεί στο ΠΑΓΝΗ με πρόβλημα στην καρδιά.

Ο Γιώργος Δεικτάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο στις 19-07-1946. Σπούδασε Οδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ομιλεί Αγγλικά – Ιταλικά. Ήταν έγγαμος με την Ειρήνη Κοκαλά και είχεδύο γιους.

Διετέλεσε Μέλος της νεολαίας ΕΡΕΝ, Πρόεδρος ΣΕΓΑΣ Κρήτης, Πρόεδρος ΠΟΑ Ατσαλένιου, Διευθύνων σύμβουλος ΠΑΕ ΟΦΗ.

Το 1984 εισήλθε στη πολιτική με το κόμμα της ΝΔ.Την περίοδο 1992-1993 διατέλεσε σύμβουλος πρωθυπουργού επί θεμάτων αθλητισμού.

Εξελέγη βουλευτής Ηρακλείου με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2000, του 2004, και του Μαΐου του 2012. Στις 05 Μαΐου του 2014 αντικατέστησε τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, ο οποίος είχε παραιτηθεί.

Από το 2012 μέχρι τον Μάιο του 2014 διετέλεσε ΓΓ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

Δείτε ακόμα: Ένταση και αλόγιστη χρήση δακρυγόνων από την Αστυνομία πριν το ΟΦΗ-ΑΕΚ

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί