Οι φωτογραφίες του Α. Τσίπρα στο Chinook που παρενόχλησαν οι Τούρκοι- Τα F-16 που απογειώθηκαν από το Καστέλι

Οι φωτογραφίες μέσα από το Chinook που μετέφερε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, είναι τραβηγμένες από το χέρι του έμπειρου φωτορεπόρτερ που πάντα τον συνοδεύει, του Αντρέα Μποτέλι. Είναι φωτογραφίες που παρουσίασε πρώτος ο Δήμος Βερύκιος στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, χθες βράδυ και δημοσιεύει το militaire.gr.

Δεν είχε κανένα λόγο να πανικοβληθεί και οφείλουμε να επισημάνουμε ορισμένα πράγματα που κακώς δεν έχουν ειπωθεί. Είναι η “δύναμη της συνήθειας” που μας κάνει πολύ “φλύαρους” στα άσχημα και σιωπηλούς στα θετικά.

Τα θετικά στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το ηχηρό μήνυμα που έστειλε η ελληνική Πολεμική Αεροπορία στους απέναντι. Ένα μήνυμα που “φωνάζει” ότι όσο κι αν προσπαθούν θα μας βρίσκουν πάντα μπροστά τους! Γιατί αυτό συνέβη στην πτήση προς Αγαθονήσι. Οι Τούρκοι πετούσαν για να περάσουν κοντά από το ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού που μετέφερε τον Έλληνα πρωθυπουργό και …έπεσαν πάνω σε ελληνικά F-16 που “τους τράβηξαν από το αυτί” και τους έστειλαν πίσω! Αρκετά μίλια πριν φθάσουν στο Chinook.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί