Οι αντιδράσεις στη ΝΔ και οι καταγγελίες για τους… “Θόδωρους” που στήριξαν τον νέο διοικητή του ΠΑΓΝΗ!

Η τοποθέτηση του πανεπιστημιακού, Γιώργου Χαλκιαδάκη, στη θέση του διοικητή του ΠΑΓΝΗ, προκαλεί έντονες αντιδράσεις ακόμα και από στελέχη της ΝΔ, ειδικά μετά τις αποκαλύψεις του Candiadoc αλλά και άλλων μέσων ενημέρωσης για τις δικαστικές περιπέτειες του νέου διοικητή του ΠΑΓΝΗ, πανεπιστημιακού Γιώργου Χαλκιαδάκη, αλλά και το γεγονός ότι έχει οδηγήσει στα δικαστήρια αρκετούς πρώην συναδέρφους του (και πλέον υφιστάμενούς του), που διαφώνησαν μαζί του ή κατέθεσαν σε βάρος του για περιστατικά.

Δείτε: Ο νέος διοικητής του ΠΑΓΝΗ, η πρωτόδικη καταδίκη, η αθώωση στο Εφετείο και το κατηγορητήριο καταπέλτης

Η δεύτερη καταδίκη του νέου διοικητή του ΠΑΓΝΗ, η αγωγή 1,5 εκατ. €, η ΕΔΕ και οι μηνύσεις σε γιατρούς «κατηγόρους» του

Και μπορεί η πλειοψηφία των μέσων να προσπαθεί να διαμορφώσει μια άλλη εικόνα, αποκρύπτοντας τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, όμως οι τεκμηριωμένες αποκαλύψεις είναι πλέον γνωστές στην τοπική κοινωνία, ενώ αναμένεται και παρέμβαση στη Βουλή για την τοποθέτηση του.

Στον χώρο της ΝΔ, λένε στελέχη, υπάρχει αναταραχή, καθώς γενικότερα υπήρξαν άστοχες επιλογές που εξέθεσαν το κόμμα. Ενώ για το ΠΑΓΝΗ δεν ζητήθηκε καν η άποψη των τοπικών στελεχών. Και ζητούν από τον Ιατρικό Σύλλογο, που έχει “γαλάζια” διοίκηση και έχει ασχοληθεί με τις υποθέσεις, να παρέμβει.

Ακόμα και η σιωπή – λένε- κομματικών οργάνων και γνωστών στελεχών, είναι ενδεικτική του κλίματος που έχει διαμορφωθεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ίδια στελέχη που γνωρίζουν καλά το παρασκήνιο, στον διορισμό του κ. Χαλκιαδάκη υπήρξαν παρεμβάσεις στον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, από ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός του. Και ονομάζουν ως “εισηγητές” στην επιλογή του, την αδερφή του Κυριάκου Μητσοτάκη και βουλευτή Χανίων, Ντόρα Μπακογιάννη, τον γνωστό Ρεθυμνιώτη επιχειρηματία, Βαρδή Βαρδινογιάννη και τον “καπετάνιο”!

Αυτοί οι δύο, έλεγε χαρακτηριστικά τοπικό στέλεχος, είναι εκείνοι που εισηγήθηκαν και τακτοποίησαν την τοποθέτηση του νέου διοικητή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί