Σήμερα ο πλειστηριασμός για την ταινιοθήκη του Mega

Στο σφυρί η ταινιοθήκη, η ακίνητη περιουσία και το σήμα του σταθμού

Σήμερα ο πλειστηριασμός για την ταινιοθήκη του Mega. Μέχρι τις 11 το πρωί, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν στείλει τις δεσμευτικές προσφορές τους για την «Ομάδα Ενεργητικού Α’», που είναι η ακίνητη περιουσία του Mega, την «Ομάδα Ενεργητικού Β’», δηλαδή τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία του καναλιού, όπως η ταινιοθήκη του, το σήμα «Mega», οι τίτλοι που έχει κατοχυρώσει, το αρχείο ειδήσεων, τα μηχανήματα και τα χρέη του καναλιού.

Ενδιαφέρον αναμένεται να εκδηλώσουν η Άλτερ Έγκο του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και οι κ.κ. Βαρδινογιάννης, Κυριακού και Σαββίδης.

Θυμίζουμε ότι το Mega εξέπεμψε για πρώτη φορά, στις 15:00, της 20ης Νοεμβρίου 1989 και το σήμα του “έπεσε” στις 02:00 της 28ης Οκτωβρίου 2018 από τη DIGEA. Λίγες ημέρες μετά, διεκόπη η εκπομπή του σταθμού και από τις συνδρομητικές πλατφόρμες και η μετάδοσή του συνεχίστηκε διαδικτυακά.

Οι τράπεζες που έχουν στον έλεγχό τους τα περιουσιακά στοιχεία του Mega (σήμα, ταινιοθήκη, οικόπεδα κλπ.) θα τα θέσουν σε πλειστηριασμό με την ημερομηνία να ανακοινώνεται περί τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Το ενδιαφέρον αναμένεται έντονο ιδίως για το αρχείο των ενημερωτικών και των ψυχαγωγικών εκπομπών.

News247.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί