Στ. Κασσελάκης στο Mega: Δεν έχω συμμετοχή σε καμία εταιρεία του εξωτερικού (Βίντεο)

«Δεν έχω πλέον συμμετοχές σε εταιρεία. Οι μετοχές έχουν ήδη μεταβιβαστεί» είπε o Στέφανος Κασσελάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και κλήθηκε να απαντήσεις για τον νόμο του ΣΥΡΙΖΑ από το 2016:

«Αυτός ο νόμος δημιουργήθηκε για να μη βγάζουν Έλληνες πολιτικοί μαύρα έξω. Όχι για να εμποδίζονται απόδημοι να φέρνουν άσπρα μέσα… Ο κ. Μητσοτάκης που ευαγγελίζεται την αγάπη του για τους απόδημους είχε πέντε χρόνια για να αλλάξει αυτόν τον νόμο» τόνισε, παραδεχόμενος πάντως, πως ο νόμος ήταν λάθος.

«Εάν κληθώ να δώσω εξηγήσεις, θα δώσω στη Δικαιοσύνη. Δεν θέλω να αρχειοθετηθώ ποτέ. Ουδέποτε έχω φοροδιαφύγει. Αν είναι να τιμωρηθώ επειδή έκαναν Χριστούγεννα εργαζόμενοι, ας τιμωρηθώ» είπε και επιβεβαίωσε πως τα χρήματα που δάνεισε τα Χριστούγεννα στα κομματικά media του έχουν επιστραφεί και «μάλιστα με ζημία λόγω του συναλλάγματος».

«Σκεφτείτε τι προσπαθούν να μου προσάψουν από την αρχή. Ότι ήμουν ηλίθιος, ότι ήμουν lifestyle. Ότι ο 35χρονος απόδημος Στέφανος Κασσελάκης είναι διαπλεκόμενος. Πολύ ανησυχία από τον κ. Γκρίνμπεργκ» τόνισε και συμπλήρωσε: «Ο Έλληνας πολίτης γνωρίζει το πόθεν του κ. Μητσοτάκη; Τα 40 σπίτια από πού έχουν προκύψει; Είναι καιρός οι πολιτικοί της χώρας να είναι υπηρέτες και όχι άρχοντες», είπε.

«Έχει ανοίξει ένας καινούργιος κύκλος»

Ερωτηθείς για τις καταγγελίες Κοντονή περί ύπαρξης παρα-υπουργείου Δικαιοσύνης επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε τους δημοσιογράφους να απευθύνουν το ερώτημα στον Αλέξη Τσίπρα:

«Ο κύκλος 2015-2019 του ΣΥΡΙΖΑ έχει κλείσει. Έχει ανοίξει ένας καινούργιος κύκλος με ανανέωση. Θέλω αυτή την ερώτηση να την απευθύνετε στον κ. Τσίπρα. Εγώ ήμουν στην Αμερική τότε, προσπαθούσα να σταθώ στα πόδια μου».

«Ο Νίκος Παππάς και ο Παύλος Πολάκης χαίρουν της εμπιστοσύνης μου. Και ο Νίκος Παππάς κάνει εξαιρετική δουλειά στην Οικονομία και ο Παύλος Πολάκης κάνει καλή δουλειά στον τομέα της Διαφάνειας….» τόνισε σε άλλο σημείο.

«Δεν θα με αμφισβητήσει ο Τσίπρας»

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλυψε ότι έχει συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα, μετά το συνέδριο και εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν θα τον αμφισβητήσει μετά τις ευρωεκλογές.

Ανάγκη για φοροελαφρύνσεις

Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από φορολογικές ελαφρύνσεις και χαρακτήρισε άδικο το γεγονός ότι η μισθωτή εργασία φορολογείται με τεράστιους συντελεστές.

Επανέλαβε την πρότασή του για προοδευτική φορολογική κλίμακα για εισοδήματα κάτω των 60.000 ευρώ και τόνισε την ανάγκη για πλαφόν στην κερδοφορία στο ρεύμα και για φοροελαφρύνσεις στα βασικά αγαθά.

«Σε αντίθεση με τους Μητσοτάκη και Χατζηδάκη εγώ έχω επιχειρήσει και ξέρω από προϋπολογισμούς» είπε χαρακτηριστικά…

Δείτε σε βίντεο τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στο Mega:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί