Τρομακτικό βίντεο από την κατάρρευση της γέφυρας στην Ταϊβάν- Άγνωστος αριθμός θυμάτων

Μία γέφυρα κατέρρευσε χθες καταπλακώνοντας αλιευτικά σκάφη σε πολυσύχναστο λιμάνι στο βορειοανατολικό τμήμα της Ταϊβάν, τραυματίζοντας σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον είκοσι ανθρώπους.

Δύτες επιχειρούν στο λιμάνι αναζητώντας ανθρώπους καθώς υπάρχουν φόβοι ναυτικοί πως παγιδεύτηκαν σε τουλάχιστον δύο αλιευτικά σκάφη. «Φοβόμαστε ότι κάποιοι αλιείς μπορεί να έχουν παγιδευτεί στα σκάφη» δήλωσε διευκρίνισε η γραμματέας του δημάρχου του Σουάο. 

«Η γέφυρα κατέρρευσε περίπου στις 09:30, ενώ βρισκόταν πάνω της ένα βυτιοφόρο που μετέφερε καύσιμα, με αποτέλεσμα το όχημα να πάρει φωτιά», διευκρίνισε η Σι Ι-τσουν.

Η κατάρρευση της γέφυρας μήκους 140 μέτρων προκάλεσε ζημιές σε τρία πλεούμενα και δύο οχήματα, συμπεριλαμβανομένου του βυτιοφόρου. 

Play Video

Οι αρχές ζήτησαν τη βοήθεια του στρατού για την επιχείρηση διάσωσης και έστησαν ένα κέντρο συντονισμού της. Τα αίτια του συμβάντος δεν είναι ακόμη γνωστά.

Ο πρωθυπουργός της Ταϊβάν, Σου Τσεν Τσαν, δήλωσε ότι προτεραιότητα είναι οι ανθρώπινες ζωές. 

Αργά χθες βράδυ από τη βορειοανατολική Ταϊβάν πέρασε ο τυφώνας Μίταγκ, με ανέμους 162 χιλιομέτρων την ώρα.

Το ακραίο καιρικό φαινόμενο άφησε πίσω του 12 τραυματίες, ενώ προκάλεσε διακοπές της ηλεκτροδότησης σε πάνω από 66.000 σπίτια καθώς και την ακύρωση 150 πτήσεων επιβατικών αεροσκαφών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί